"Čekićari" se razigrali, pa ostali bez ključnog igrača

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 06.12.2018.
14:24
Izvor: Sportske.net

Končano su počeli da pružaju partije kakve se od njih očekuju, a onda su stigle loše vesti.

Beta/Tim Goode/PA via AP
Beta/Tim Goode/PA via AP

Povezane vesti

Vest Hem je slabo počeo sezonu, bilo je potrebno vremena iskusnom Manuelu Pelegriniju da sklopi kockice, a čini se da je to konačno uspeo da uradi.

U poslednjih pet mečeva su upisali tri trijumfa, remi i poraz od Mančester sitija, vezali su dve pobede protiv Njukasla u gostima i Kardifa kod kuće.

Ipak, u duelu sa "Plavim pticama" su zbog povrede ostali bez Marka Arnautovića.

Reprezentativac Austrije je u 40. minutu utakmice morao van terena, zamenio ga je Lukas Perez koji je već na startu drugog dela izrastao u junaka, postigao je dva pogotka za kratko vreme i tako doneo veliku prednost "Čekićarima".

Ipak, jasno je da je Aranutović jedan od ključnih igrača Pelegrinijeve čete, postigao je pet golova i upisao dve asistencije ove sezone i na čelu je liste strelaca u ekipi sa Felipe Andersonom.

Sada je utvrđeno da će fudbaler srpskog porekla ipak morati na dužu pauzu, na terenu ga prema navodima "Skaj Sportsa" neće biti u narednih mesec dana.

To znači da će najverovatnije propustiti mečeve sa Kristal Palasom, Fulamom, Votfordom, Sautemptonom i Barnlijem, a vrlo moguće i duele početkom naredne godine protiv Brajtona u PL i Birmingema u FA Kupu. Kako stvari stoje, ako ne ranije, mogao bi da bude spreman za gradski derbi protiv Arsenala, koji se na "Olimpijskom stadionu" igra 12. januara naredne godine.

Arnautovic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 06.12.2018
19:21

Ne znam bas koliko je kljucan kad je on izasao dali su tri gola tj. njegova zamena Perez dva.