Čekajući promociju - Ovako su pristalice Fulama reagovale kada su pročitale 'Александар'! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.02.2018.
12:36
Izvor: Sportske.net

Objava koju je Fulam postavio na zvaničnom "Tviter" nalogu kasno sinoć a u kojoj je ime Aleksandra Mitrovića bilo ispisano ćirilicom izazvala je pometnju među navijačima.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U neverovatnom raspletu događaja poslednjeg dana zimskog prelaznog roka Fulam je uspeo da dovede Aleksandra Mitrovića na šestomesečnu pozajmicu.

Miljenik navijača Njukasla danas bi trebalo da bude promovisan na "Krejven Kotidžu", a dok čekamo da Mitar zaduži dres Fulama vredi pogledati kako su navijača kluba iz Londona sinoć reagovali na vest o transferu.

Fulam je na svom "Tviter" nalogu pred ponoć postavio poruku u kojoj je navijačima rečeno da vredi odložiti odlazak u krevet, a samo oni koji su odgledali kratak video mogli su na kraju da uoče da je ispisano ime Aleksandar i to na ćirilici.

Logično, mnogi su bili zbunjeni, nisu razumeli šta piše i o čemu se radi pa su u komentarima usledile urnebesne reakcije. Bilo je onih koji su u "Google Translate-u" preveli sa ćirilice na latinicu da bi dokazali da Aleksandar Mitrović dolazi u Fulam, a najzanimljivije su bile reakcije oduševljenja izražene popularnim "gifovima".

Pogledajte u prilogu samo neke od tvitova koji su usledili kao reakcija na sinoćnu objavu Fulama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 01.02.2018
14:59
avatar
magister
Thursday, 01.02.2018
14:05

Šteta što ga mi nismo doveli, da ostane u crnobelom, ali nadam se da će on i Jokan do playof-a, pa da Jokan konačno stigne u PL, što zaslužuje, a onda će imati i novca da otkupe ugovor.