Ćavi zna, ovo su trojica fudbalera koja su potrebna Barseloni!

Autor: Ivan Cvetković
petak 07.12.2018.
15:30
Izvor: Sportske.net

Jedan je već na Kamp Nou.

EPA/Juan Carlos Hidalgo
EPA/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Barselona je dosta toga promenila u načinu igre od kako je na klupu stigao Ernesto Valverde.

Sada to više nije klasična igra kratkih dodavanja, sve to izgleda dosta tečnije, ali mnogima se čini kao da je Barsa na neki način izgubila svoj identitet.

Legenda kluba Ćavi smatra da su trojica fudbalera potrebna da bi klub sa Kamp Noua ponovo postao poznat po specifičnom stilu igre.

"Artur, Rabio i De Jong su tipovi igrača koji su potrebni Barsi. Oni su tehnički jako dobro potkovani, rade dosta za tim a imaju mnogo talenta", kazao je Španac.

Artur je već u klubu i pronašao je svoje mesto u startnoj postavi, dok je dolazak Rabioa i dalje nezivestan.

Što se Holanđanina tiče, izgleda da je sve gotovo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rise up
Friday, 07.12.2018
18:25

Imaju Puiga i Alenju i njih treba da forsiraju. Ovog De Jonga nisam gledao,ne mogu ga komentarisati,vidim zapeli su za njega mnogo,a Rabio je smesan igrac.

avatar
ISTINA BOLI
Friday, 07.12.2018
16:38

Kada procitam "za nacin igre" tacno da ti ne bude dobro,em ne da ih ne vodi trener koji je to smislio,nego ih ne vodi,niti ce ih verovatno ikada vise voditi,trener sa kojim su imali najvise uspeha,vodi ih trener koji nema dodirne tacke sa tim stilom igre,koga god da dovedu,ne mogu nadomestiti Cavija i Iniestu iz prostog razloga,sto se ta dvojica znaju iz jaslica i tada su se dodavali,a tek sto nece moci Mesija da zamene,a kako su klasicni napadaci u izumiranju,tesko ce naci napadace poput Vilje,Anrija i Suareza,samim tim,mogu samo da se potrude da ce dovoditi igrace koji ce dobro igrati,a ne da bacaju po 150m za balavce koji se nigde nisu dokazali.

avatar
Coole
Friday, 07.12.2018
18:39

Eto taman kako si rekao. Pa ovome strucnjaku xavi i iniesta da se vrate iz 2010te grijali bi klupu... Cak mislim da su valverde i murinjo braca a da ne znaju, pojma nemaju a nekako i ostvare po koji dobar rezultat

avatar
ISTINA BOLI
Saturday, 08.12.2018
20:31

A vala i vi navijaci Barselone preterujete! Pa otkud vi znate ko je kakav na treningu,mozda tipa Dembele ne odradi ni pola da valja i naravno da takav ne zasluzuje da igra,mozda Rakitic pokida svaki trening,a svi znamo da ce nekog ko se trudi na treningu svaki trener izabrati,ma kakav god da je,a i Rakitic nije uopste toliko los,koliko vi zelite da ga prikazete,nego nije na nivou Cavija,pa normalno da nije kada nije Cavi. Valverde je skroz ok trener,po meni covek pravi rezultate tacno onakve za sta ova ekipa ima kvalitet,stopera krstenog sem Umtitija nema,a ovaj povredjen,vezni red skoro da ne postoji,ajde za napad da kazes da je dobar,ali vise su dobra krila ili ti igraci iza napadaca (Kutinjo,Mesi) nego sto je sam Suarez. Nema tu sta,Barseloni kada ode Mesi,a sa njim i Buskets,Pike,Suarez,Alba,trebace im bar 500m da budi ikakvi konkurenti,tj da se odrzavaju u TOP4,a za vijanje triplete,njima ce trebati novi Ronaldinjo ili Mesi uz 700m.