Ćavi odlučio da progovori baš danas, ovo je znak!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 28.06.2020.
20:54
Izvor: Sportske.net

Legenda ima reč i to baš danas...

Beta/AP Photo/Sue Ogrocki
Beta/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

U danu kada se piše da bi Kike Setijen mogao da dobije otkaz pre kraja ove sezone, pojavile su se i ove reči Ćavija Ernandesa.

Bivši kapiten i jedna od najvećih legedni Barselone, sadašnji trener katarskog Al-Sada, kaže da se uveliko sprema za svoj povratak na Kamp Nou.

Međutim, deluje da bi opet odbio ponudu trenutne uprave, koja ga je ubeđivala i zimus kada je klub odlučio da otpusti Ernesta Valverdea.

Za Ćavija idealan scenario je da Barsu preuzme narednog leta, posle izbora, koji su zakazani 2021. godine.

"Moj najveći san je da treniram Barselonu. Ponudili su mi trenersku poziciju u januaru, ali sam odbio uz obrazloženje da tada nije bio pravi trenutak pravo za to te da uslovi nisu dobri. Nadam se da ću u budućnosti ponovo dobiti ponudu Barse", rekao je Ćavi i nastavio:

"Želim da preuzmem klupu Barse u trenutku kada bih mogao da krenem od nule. Već sam ponovio mnogo puta: Ja želim klupu, ali i da imam mogućnost da odlučujem o sportskim pitanjima. Po mom mišljenju, preuzimanje Barselone nakon predsedničkih izbora je savršen scenario i ne isključujem tu mogućnost. Članovi mog stručnog tima se takođe uveliko pripremaju za taj posao", zaključio je Ćavi.

Podsetimo, danas su se pojavile informacije da bi uprava mogla da otpusti Kikea Setijena ukoliko ne osvoji La Ligu, i u tom slučaju bi trener Barselone B Garsija Pimienta dobio zadatak da pokuša da osvoji Ligu šampiona u avgustu.

Kako trenutno stvari stoje, Ćavi nema nameru da bi se petljao sa ovom sramnom upravom i čekaće izbore i pobedu Viktora Fonta koji će biti glavni favorit, a ujedno je i Ćavijev veliki prijatelj...

baner 12

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Monday, 29.06.2020
14:22

Nova uprava? E sad kao neko ko voli Barcu, navijam da izgube. Pa da odu ovi strucnjaci sto vode klub.