Car Intera - Srbin koji je ispisao hrvatsku istoriju!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 05.12.2018.
17:04
Izvor: Sportske.net

Jesen iz snova dečka koji obećava...

EPA
EPA

Povezane vesti

Kako pišu kolege iz Hrvatske, "Car iz Zaprešića" je osvojio tamošnju javnost, prvi je Srbin koji je postao kapiten jednog kluba u komšiluku.

Inter Zaprešić nema problem sa igračima iz Srbije, niti nazovi "navijače" koji bi im mogli zameriti, pa je Komnen Andrić napravio čudo ove jeseni. U timu je šampionata, iako je stigao u finišu prelaznog roka iz Portugala. Uspeo je da postigne 10 golova, imao 5 asistencija i 20 nastupa, dok je ove jeseni nastavio da trese mreže. Pre Intera, Belenenses ga je pozajmio prvaku Litvanije Žalgirisu, ali igra mnogo bolje nego u Hrvatskoj.

Podsetio, profesionalnu karijeru je počeo u Kragujevcu, u Radničkom, nastavio u OFK Beogradu, igrao je par mečeva za omladinsku reprezentaciju.

Put ga je naneo u Hrvatsku, sigurno je da će pojačati neki veći klub, a sledi i duel sa Dinamom gde će predvoditi Inter sa trakom oko ruke...

Sličnim putem je išao i "makedonski Džejmi Vardi", Ilija Nestorovski, pa bismo uskoro mogli Komnena Andrića da možda vidimo i na velikoj sceni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke