Buvač napušta Klopa zbog nepristojne ponude koja se ne odbija?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 30.04.2018.
18:36
Izvor: Sportske.net

Zamislite ovakav scenario?!

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Vest dana na ostrvu jeste da je Jirgen Klop ostao bez svoje desne ruke, Željka Buvača zbog navodne svađe.

Liverpul se još uvek nije zvanično oglasio, nema proverenih informacija, spekuliše se da je u pitanju svađa, ali takođe i da je Srbin odlučio da se povuče do kraja sezone iz privatnih razloga.

U moru spekulacija, pojavila se i jedna posebno zanimljiva, a to je da je razlog njihovog rastanka - Pep Gvardiola!

Naime, Katalonac je upoznat sa neverovatnim znanjem koji poseduje Buvač, to je najbolje osetio u četvrtfinalnom dvomeču koji je Liverpul dobio rezultatom 5:1, i veruje da bi mogao da bude zamena za Mikela Artetu i da bude desna ruka Pepa Gvardiole. 

Arteta je dobio nekoliko ponuda za samostalni posao, još uvek se ne zna da li će ostati pored Pepa, stoga Siti mora da potraži novog dobrog analitičara za čitanje igre rivala i taktičko unapređenje i pomoć Gvardioli.

Tu nije kraj, spekuliše se čak da Arsenal i Borusija Dortmund razmatraju da ponude Buvaču prvi samostalni trenerski posao, ali za sada nema nikakvih potvrda.

U svakom slučaju, deluje da je sjajni Srbin ima pozive, odnosno interesovanja sa svih strana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
L F C
Monday, 30.04.2018
22:09

Covek ima privatnih problema i zbog toga ce biti odsutan do kraja sezone. Ova nagadjanja samo su pokusaj da se uzdrma tim pred vaznu utakmicu sto se naravno nece desiti jer je liverpul odmah obrazlozio da je odsutan iskljucivo iz privatnih razloga. Zar mislite da ce posle njohovog 17godisnjeg prijateljstva doci do rastanka zbog nekih bogatih arapa koji imaju novca.

avatar
Cataphract
Monday, 30.04.2018
22:04

Nije to sigurno, oni dvojica rade ceo zivot zajedno, i gde god je isao Jirgen za njim je i Buvac. jirgenov uslov liverpoolu je bio da zeljko dobije posao, na cemu je bas insistirao. Nije sigurno zbog drugog kluba, e sad ako su se posvadjali, to je vec moguce. Desava se. Steta ako ode za stalno, Liverpool je napokon dobio kompetentni strucni stab, osim trenera odbrane xD

avatar
II Plava Horda II
Monday, 30.04.2018
20:08

Ispadne od Monaka pokupuje im pola tima, ispadne od Liverpula krene da ih rastura iznutra.

avatar
ludjak
Monday, 30.04.2018
19:54

vec dugo ga zelim za selektora srbije.... prihvatio bi sigurno, posao selektora ne iziskuje vremena kao trener kluba, a i imao bi zelju da se dokaze....

avatar
OneSeasonWonder
Monday, 30.04.2018
19:44

Mozda covek ima nekih porodičnih problema,možda mu je neko u porodici bolestan...Čisto sumnjam da bi se razišli on i Klopp tek tako nakon vise od 17 godina

avatar
Stevan Mikša
Monday, 30.04.2018
19:42

Bolje da su njega doveli za selektora umesto Krstajica.

avatar
Wizard08
Monday, 30.04.2018
19:37

Sad poceli i strucnu stab da otimaju,do sad samo igrace.kome bre smeta jjak liverpool

avatar
FK Put
Monday, 30.04.2018
19:21

odlaskom kod gvardiole zabo bi klopu noz u ledja sto bi se reklo! vodjenje samostalno nekog kluba bi vec bila fer odluka! videcemo sta ce biti!

avatar
Jürgen Klopp
Monday, 30.04.2018
19:15

Zaista ne verujem da bi Buvac zabio noz u ledja Liverpulu a pre svega Klopu i prihvatio ponude Sitija ili Arsenala, ako ih uopste i ima... Ovo za Dortmund je donekle i logicno, mada misljenja sam da za Buvaca nije posao prvog trenera i to ne zbog njegovog znanja (koje je ogromno) vec zbog nedostataka nekih personalnih osobina koje moderan trener (poput Murinja, Klopa, Gvardiole...) mora da ima... On mi je nekako isuvise fin i dobar da bi obavljao tu funkciju... Siguran sam da su u pitanju neki privatni porodicni problemi zbog kojih ce Zeljko biti odsutan do kraja sezone, jer nema logike da se posvadjaju sad posle toliko godina i to u trenutku kada timu koji vode ide jako dobro

avatar
Escher
Monday, 30.04.2018
19:07

Kakav takticar gvardiola... Ako imas problem kupi ga i postavi u svoje redove... Genije i majstor

avatar
_mladen_
Monday, 30.04.2018
18:49

Hahaha ne zna Pep kako da pobedi Klopa. xD

avatar
_Goran_
Monday, 30.04.2018
18:46

Daj bre koje su to price za Gvardiolu, S/F...