Burno u Rimu, pljuštali kartoni, Sergej zaustavio Inter! Drugi poraz Mihine Bolonje

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.10.2020.
16:58
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivo popodne u Seriji A.

Beta/Fabrizio Corradetti/LaPresse via AP
Beta/Fabrizio Corradetti/LaPresse via AP

Povezane vesti

Obeležio ga je jedan od derbija trećeg kola, duel Lacija i Intera u Rimu, a meč je završen bez pobednika, rezultatom 1:1.

Na prbi pogled ''miroljubiv ishod'', ali kako se meč bližio kraju bilo je sve više tenzija, koje su za epilog imane i po jedno isključenje na obe strane.

Inter je poveo na isteku prvih pola sata igre, na asistenciju Ivana Perišića i taj gol je obeležio prvo poluvreme, uz velike probleme koje je Lacio imao sa povredama igrača. Dve prinudne izmene je u prvom delu igre morao da izvrši, Radu i Marušić nisu mogli da nastave meč, a njihova mesta zauzeli su Bastos i Fares. U poluvremenu je i Bastos morao van terena, a zamenio ga je Parolo.

Ipak, bez obzira na pomenute probleme, već posle deset minuta igre u nastavku, Sergej Milinković-Savić je na centaršut Aćerbija doneo izjednačenje Laciju na 1:1, što se ispostavilo i kao konačan rezultat ovog meča.

Završnica derbija protekla je u znaku tenzija, i to od trenutka, kada je Vidal isprovocirao reakciju Imobilea koji je zaradio crveni karton, pa je Lacio ostao bez svog najboljeg strelca.

Ipak, ni Inter nije završio meč u kompletnom sastavu, jer je iz sličnog razloga, ali uz nešto blažu reakciju isključen i Sensi iz Intera koji je udario Patrika.

Do kraja Inter je bio bliži pobedi, Lacio je imao dosta sreće u finišu posle šuta Brozovića, kada je lopta pogodila Akproa, promenila pravac i završila na stativi.

Ovo je prvi Interov remi ove sezone, posle dve pobede, a Lacio sama ima učinak od po jedne pobede, remija i poraza.

U isto vreme, Mihajlovićeva Bolonja poražena je sa 1:0 na gostovanju Beneventu, a minimalnu pobedu ostvarila je i Parma u duelu sa Veronom.

Lapadula je u 66. minutu presudio Bolonji, a Kurtić je bio čovek odluke u duelu Parme i Verone, golom koji je postigao na samom početku meča. Ovo je prvo poraz Verone u čijim redovima je svih 90 minuta odigrao Ivan Ilić, a Darko Lazović je dobio priliku da zaigra u drugom poluvremenu.
-
Baner 14

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Sunday, 04.10.2020
19:02

S obzirom da im je odbrana bila u haosu, moralo je ovo bolje. Perišić nekako previše mlitav za ovakvu ekipu. Bukvalno smo slučajno dali gol i čekali da onu daju nama, tako bih ja opisao ovu utakmicu

avatar
BlueBoy84
Sunday, 04.10.2020
19:00

Najrealniji rezultat

avatar
BlueBoy84
Sunday, 04.10.2020
18:59

Tvit, tvit SMS. Svetsko, a naše

avatar
Joco INTER
Sunday, 04.10.2020
17:31

Očajan Inter. Očajan. Iznervirao sam se Bože sačuvaj. Prvo, italijanski fudbal je nekako spor, odugovlače mnogo, mnogo prekida igre, onaj kome ide rezultat odugovlači previše, foliraju strašno svi... Užas. Sančez morao ranije da udje, Eriksen nije dobio šansu. Galjardini beskoristan, Brozović se nešto okreće oko lopte, usporava igru, svaki pas unazad, a ušao da ubrza igru, i samo mlatara rukama kad mu ne ide. Baš bezveze.. Ponavljam, dok se ne reši Inter Brozovića, Galjardinija i još možda nekoga, ništa od titule. Trojac na sredini treba da bude Barela, Vidal i Eriksen(Sensi).

avatar
No rules
Sunday, 04.10.2020
17:02

Dali smo gol i cekali da Lacio bez borbr prihvati minimalan poraz. Igra komicna, svi odreda losi. Onaj crveni Sensiju kao kompenzacija za Imobilea za rubliku c'verovali ili ne', ali realno nismo zasluzili vise od boda.