Burno u Milanu, pljuštale teške reči i crveni kartoni, možemo da zamislimo Mihinu reakciju posle svega!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.05.2019.
22:28
Izvor: Sportske.net

''Rosoneri'' ostali u trci za plasman u Ligu šampiona, ali posle meča će se više pričati o incidentu na klupi Milana, kao i svemu što se dešavalo u samom finišu.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici 35. kola Serije A, Milan je večeras na ''San Siru'' savladao Mihajlovićevu Bolonju rezultatiom 2:1.

Ova pobeda ostavlja ''Rosonere'' u konkurenciji za osvajanje četvrtog mesta i plasman u Ligu šampiona, pošto za Atalantom zaostaje samo tri boda.

S druge strane, Bolonja još nije teoretski obezbedila opstanak, ali je u prethodnih nekoliko kola uspela da odmakne od zone ispadanja, pa tri kola pre kraja Mihajlovićev tim ima pet bodova više od ugroženog Empolija.

Prvo poluvreme ovog meča obeležila je povreda Lukasa Bilje i incident na klupi Milana koji je potom usledio, kada je Bakajoko odbio da uđe u igru. Opširnije o tome čitajte u prilogu.


Ubrzo počinju novi problemi za domaće, jer samo šest minuta kasnije, Matija Destro smanjuje na 2:1, da bi onda Paketa ekspresno zaradio dva žuta kartona i Bolonja je do kraja imala igrača više. Doduše, ne baš do samog kraja, jer je u poslednjim trenucima ''pocrveneo'' i Sansone, koji je zamahnuo loptom da gađa Kesija.

A ono što će dodatno razbesneti Sinišu Mihajlovića, to je što je crveni karton dobio i Dajks, odmah po završetku meča zbog prigovora!

Bolonja će u sledećem kolu protiv Parme biti prilično oslabljena zbog ovih gluposti u finišu...

Malo je nedostajalo da gosti iskoriste brojčanu prednost, Donaruma je u nekoliko navrata bio na ozbiljnim iskušenjima, ali pre svih Pulgar nije uspeo da ga savlada...
--
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 07.05.2019
01:09

današnji fudbaleri

avatar
ze_kalanga
Monday, 06.05.2019
23:33

Da je fudbal kao nekad Bakajoko u klubu više ni lopte ne bi skupljao, sramota

avatar
Montenegrino10
Monday, 06.05.2019
23:00

Ljudi, na početku sezone sam rekao, Milan nema lošu ekipu ali ako ostane Gattuso sve je džabe, tako je i bilo. Paketa i Pjontek su čist primjer, došli su sa nekom formom u januar i sa Gattusovim stilom igre su ispali iz forme. Čovjek ne zna, ne možeš po lijevoj strani da igraš sa Hakanom i Rodriguezom, to je presporo u oba pravca. Ne može Kessie sa Susom. Nema dinamike u igri. Suso je dribler, ali on i hakan su spori katastrofalno. Čovjek je loš, pod hitno ozbiljnog trenera dovest i par igrača koji imaju karakter. FM

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 06.05.2019
22:40

Nisam pratio utakmicu, niti sam video incident ali jedno je sigurno Bakajoko koliko god nam bio vazan igrac ovakvo ponasanje se ne moze prihvatiti, Milan je veliki tim i ovakvi sramni postupci se resavaju samo otkazom. Steta sto je Paketa naivno dobio 2 zuta, falice u Firenci.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 06.05.2019
22:46

Treba da vidis kako je dobio prvi...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 06.05.2019
22:38

Ciju reakciju? Ljudi moji, ja ovakav kriminal skoro nisam video, da neko pokaze Paketi onakav zuti karton, a na njega dvojica startovala sa ledja (jedan ga povukao za vrat), to stvarno nije nesto sto moze da se shvati. Igracemo bez njega protiv Viole u odlucujucem mecu, povredjen je sad cak i Hakan, Biglia nam ne bi mnogo znacio i da nije van stroja, a tesko da ce i Bakajoko biti na usluzi...

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 06.05.2019
22:50

ovaj neka ide u francusku sto pre.....za bolje nije...a crveni je cist primer gubitka autoriteta kod sudija

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 07.05.2019
18:09

Tri meca suspenzije i gotova sezona...

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 07.05.2019
02:13

ma jasno mi je sve ali slaba vajda od toga sto mi komentarisemo....samo znam da neko ko ne zeli pritiske nije ni sportista....jedino ako se ne provlaci nesto drugo izmedju redova...onaj pulgar je davno trebao biti izbacen!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 06.05.2019
23:34

Donaruma- Zapata, Musakio, Romanjoli- Abate, Kesi, Bakajoko, Borini "univerzalni vojnik" kao nekad Di Livio Haha- Suso, Kastiljeho- Pjontek.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 06.05.2019
23:17

Koji je ovo vec put da nas tako sakate, mi jesmo katastrofalni i daleko ispod renomea kluba, ali, i ovakvo sudjenje je ispod svakog nivoa...

avatar
Monday, 06.05.2019
22:35

Сусо и Борини као и против Ђенове почетком године. Пишу се три бода, кад се овако мучимо са Болоњом шта да очекујемо на преосталим утакмицама...

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Monday, 06.05.2019
22:32

Ovi ako odu u LS, to ce biti najveci poraz sporta ikada, nadam se da ce SPAL da ih vrati u realnost borbe za Ligu Evrope,jer za bolje nisu!