Burno u Crnoj Gori, ovo je epilog prekinutog derbija!

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.10.2020.
14:03
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Utakmica registrovana za ''zelenim stolom''.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Deveto kolo šampionata Crne Gore ostalo je u senci prekida utakmice između Budućnosti i Zete pri rezultatu 1:0 za Podgoričane u 79. minutu.

Posle dva isključenja, gosti iz Golubovaca nisu želeli da nastave utakmicu, koju je sudija potom prekinuo, a sada smo saznali i definitivan epilog.

Oglasila se Komisija za takmičenje, koja je utakmicu registrovala službenim rezultatom 3:0 za Budućnost, i čije saopštenje su prenele ''Vijesti''.

"U 78. minutu sudija utakmice isključio je iz igre Srđana Krstovića, igrača Zete, zbog udaranja protivničkog igrača laktom u predelu glave. Nakon isključenja došlo je do negodovanja gostujućih igrača.

U protestima na sudijsku odluku najviše se isticao Mijat Lambulić, igrač Zete, zbog čega je glavni sudija utakmice i njemu pokazao crveni karton, nakon čega su svi igrači napustili teren i otišlli u svlačionicu", navodi se u saopštenju i dodaje:

"Službena lica utakmice sačekala su određeno vreme a pošto se igrači Zete nisu vratili na teren, glavni sudija je prekinuo utakmicu".
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke