Bura u Juventusu, klub tera svoje, navijači protiv Alegrija!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 26.04.2018.
11:24
Izvor: Sportske.net

Situacija je napeta, jasno da se Anjeli, Nedved i Marota neće obazirati na mišljenje navijača, ali bi cela situacija mogla da natera trofejnog trenera da ode...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U Juventusu opsadno stanje, juče su navijači bili u Vinovu trening centru, mediji su izvestili o protestu, oni tvrde da su dali podršku ekipi pred odlučujuće mečeve.

Ono što je po Maksu Alegriju ključ je subotnji duel sa Interom na "San Siru", ali osim toga, Juve gostuje i Romi.

Trener Juventusa je miran, na stolu je i dalje ponuda za produžetak ugovora do 2020. bez obzira na ishod sezone.

Juventus je praktično iskomplikovao gotovu bitku za titulu, sa druge strane čeka ih kup protiv Milana, ali u klubu tvrde da to neće uticati na sudbinu trenera u koga veruju i za koga bi želeli da ostane, čak i ako ne osvoji nijedan trofej.

Navijači su protiv, razne ankete su pokazale da bi oni želeli drugog trenera umesto čoveka koji je osvojio tri duple krune za tri godine i dva puta igrao finale Lige šampiona.

Jasno, sanjaju Klopa u svetlu Liverpulovih uspeha, ali to je nemoguća misija. Imena koja se pominju su Simone Inzagi, Maurisio Poketino i bivši Konteov pomoćnik Masimo Karera.

Ali, mišljenje navijača nema nikakav uticaj na klub, oni su naumili da Alegri sprovede revoluciju i samo od njega zavisi hoće li ostati.

On je tražio da nekoliko starijih igrača napusti klub, već se zna da Bufon odlazi, čak se priča da će i Barzalji iako ima ugovor na još jednu sezonu završiti karijeru, a ugovori ističu Asamoi i Lihštajneru. Trebalo bi da ode i Mandžukić, a Juventus će značajno sa Kaldarom, Spinacolom podmladiti odbranu, ciljaju Marsijala, a probaće da nekako vrate i Moratu.

Priče o Pogbi su neosnovane, u svakom slučaju Alegri ima odrešene ruke, kako rekosmo, pritisak je ogroman, svi su otpisali Juventus, iako imaju bod prednosti, zbog teškog rasporeda. Ali, videćemo šta će se desiti do kraja sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shang Tsung
Thursday, 26.04.2018
14:26

Ima alegri svoje bubice,ali Poketino.Pa Poketino nije mogao da ga nadigra i kad je Juventus ima silu povredjenih igraca i problema,pa ga je opet Alegri nadigrao.Poketino nije osvojio trofej u zivotu,bas mi deluje kao trener koji bi se pogubio protiv Intera recimo,posto se u Totenhemu svaki jaci mec izgubi.Na kraju krajeva bili su favoriti protiv Junajteda u kupu pa ispali,prosle godine ispali iz grupe u LS.Malo postovanja za Alegrija,2 finala LS,3 godine za redom dupla kruna,mozda cak i sad.Sto se kaze,pazi sta zelis,mozda ti se i ostvari.

avatar
Uncle Fester
Thursday, 26.04.2018
12:49

Poslije 7 osvojenih titula u Italiji (iako sam navijač Milana i volio bih da Napoli osvoji, mislim da će ipak Juventus slaviti ove godine) i dva izgubljena finala LŠ jasno je da je ovaj ciklus završen za Juventus i vrijeme je za rez i podmlađivanje ekipe ali takvi rezovi znaju biti bolni, naročito ako ih sprovodi Alegri, mi navijači Milana to dobro znamo, poćerao nam je Pirla i Seedorfa i Gatuza, Nestu, Zambrotu ... i to sve iste godine, katastrofa - jer su navodno stari a mogli su da igraju još koju godinu, o odlascima Ibre, T.Silve i ostalih neću ni da pričam jer su oni otišli zbog finansija.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 27.04.2018
09:45

Nije iste godine, Pirlo je otisao godinu dana pre njih. Slazem se da nisu trebali bas svi oni odjednom da odu, ali, koliko si ti jos ocekivao da igraju Nesta (36), Zambrota (35), Van Bomel (35) Gatuzo (34), Sedorf (36) i Inzagi (39)- to je ipak bilo neminovno za najvise godinu ili dve?

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 27.04.2018
17:56

Sta da se radi, zavrnuta slavina...

avatar
Uncle Fester
Friday, 27.04.2018
16:44

Jeste trebalo ali nisu smjeli svi (osim Pirla) otici istovremeno. Da su odlucili tada da dovode mlade talente pa da krenu od nule shvatio bih ali su nakon toga dovodili razne krseve (Essien, Paleta, Constant, Mesbah, ....) od kojih bi Nesta dan danas igrao bolje

avatar
petar8
Thursday, 26.04.2018
12:17

svi otpisuju juve a zaboravljaju da su oni najjači kada je to najpotrebnije

avatar
mosala1983
Thursday, 26.04.2018
11:59

Отерати Алегрија је чиста глупост. Врхунске резултате прави, а нема екипу у рангру реала барсе. ти навијачи ко ови наши. Чудни неки ликови.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 26.04.2018
11:58

Zasto bi navijaci bili za njegov odlazak posle tri duple krune i dva finala LS i zasto bi on hteo da ode iz tog kluba? Smesno. Da je bio neki drugi sudija u Berlinu (pazi kada ja napadam Cunejta), mozda bi bio sviran penal zbog faula nad Pogbom i ko zna sta bi bilo u tom finalu do kraja. Za ono prosle godine vec nema nikakvog opravdanja, nadigrani su od boljeg i zasluzeno izgubili.

avatar
Juventino SS
Thursday, 26.04.2018
23:49

Setio si se situacije sa Pogbom, to retko ko pamti a opušteno mogao penal da se svira.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 27.04.2018
11:28

Sve dobro pamtim, i u korist i na stetu, kako svog kluba tako i rivala...

avatar
Mangus
Thursday, 26.04.2018
11:40

Juve drzi sve u svojim rukama sto se titule tice. Ako dobiju sve, eto titule. Opet, i napoli mora da dobije sve da bi uopste imao nadu da ce uzetu titulu.nSto se navijaca tice, covek je radio odlican posao, svaku sezonu je uzeo duplu krunu I dosao do DVA finala LS. E sad to sto je igtao protiv objektivno Jacih klubova... Sta da se radi... nNe postoji trener koji ce unaprediti tim trenutno. Nijedan

avatar
Coa Legenda
Thursday, 26.04.2018
11:39

Sramota za navijace Juventusa.... Covek koji nas je jos od 2002.ucini ozbiljnim u LS sada im ne odgovara.... sramota

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 27.04.2018
07:38

Alegri nije prihvacen od navijaca u startu a sve ove godine smo ga trpili zbog rezultata i postovanja prema klubu Nikad ti nije bilo ljubavi NIKAD

avatar
Coa Legenda
Friday, 27.04.2018
16:32

To znam,ni ja nisam bio odusevljen kad sam cuo da nam on dolazi ali zar ne zasluzuje bar malo postovanja? Ne mora niko da ga voli,ali realno da nam je ostao Konte,pitanje je dal bi mi rpolazili svake godine grupnu fazu LS.... i pod Konteom smo po meni igrali najruzniji fudbal,gori nego kod Kapela... Ne volim ni ja Alegrija puno tj.uopste ali zasluzuje ako ne uzme titulu da ostane jos jednu sezonu