Bura u Barseloni, otvorena istraga o sudiji sa "El Klasika" - Cela familija u Realovim bojama?!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 26.10.2020.
11:26
Izvor: Sportske.net

Katalonci su i pre samog meča bili sumnjičavi prema njegovom postavljanju.

Twitter/Real Madrid
Twitter/Real Madrid

Povezane vesti

Martinez Munueara je glavna tema katalonskih medija.

Glavni sudija tokom "El Klasika" je meta broj jedan u Barseloni zbog kontroverzno suđenog penala u korist Madriđana posle duela Lenglea i Ramosa. Po mnogima taj trenutak je i prelomio veliki derbi, Ramos je pogodio u 61. minutu, Modrić u devedesetom overio pobedu od 3:1.

Odmah je krenula istraga od sudiji Martinezu, a Sport na naslovnoj piše da je sudija odrastao okružen navijačima Real Madrida.

Navodi se da je otac Martineza, Huan Ramon jedan od osnivača kluba navijača Real Madrida - Los Amigos de Benidorm. Takođe Huan je bivši sudija susreta treće lige Španije, poznat je po tome što je na utakmicama nosio dres Real Madrida ispod sudijske uniforme. Takođe jedan od pomoćnika na Munuere tokom "El Klasika" je bio i njegov brat Migel koji je bio linijski sudija.

Fudbalski klub Barselona je već predala žalbu predsedniku FS Španije Rubialesu oko izbora sudije plus izveštaj sa utakmice.

Kuman je po kraju utakmice pominjao kako VAR nikada ne sudi u korist Barselone, videćemo koji su dalji koraci čelnika sa "Nou Kampa", ali i čelnika Saveza i Primere.

Baner


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Monday, 26.10.2020
15:54

Tako to bude kad hoces da se ocijepis kao Katalonija od Spanije. Niko te ne voli.

avatar
Bádr Hari
Monday, 26.10.2020
15:41

svaki sudija na svetu radi protiv Barse i mog idola Messija. :D

avatar
Badr Hari
Monday, 26.10.2020
15:04

Jeste Munuera mučki opljačkao Barsu, ali nemojmo preterivati - nisu samo Barsu pljačkale Realove sudije, nema kluba u Primeri koga nisu pljačkali Munuera, Lahoz, Manzano, Fernandez itd. kada su igrali protiv Reala. Pa ne tako davno smo se smejali kada je Munuera opljačkao Sevilju poništivši im čist gol na 0:0 (ako je neko zaboravio može da se podseti na 3:25 - https://youtu.be/roCTVXNL54g ). Od restarta do kraja prvenstva Real je odigrao samo dve utakmice na kojima nisu opljačkali svoje protivnike i da žalbe imaju ikakvog efekta zar bi to radili na 90% utakmica?

avatar
Младен Глишовић
Monday, 26.10.2020
13:46

Па контакта је било,сад шзо је ленгле био неопрезан,а рамос искористио контакт и одрадио на искуство то

avatar
Badr Hari
Tuesday, 27.10.2020
14:54

To sto pises imalo bi kakvog-takvog smisla da ne postoji VAR. Ali sa VAR-om da se ne lazemo, ovo je cista pljacka.

avatar
Offside
Monday, 26.10.2020
13:31

Etooo sada je problem cija familija za koga navija...Pa hajde onda da se svakom sudiji u Spaniji pregleda porodicno stablo i svako ko ima ikoga ko navija za Real ili Barsu momentalno udalji sa terena!Smesno...Jadni su i sada pokusavaju da se opetu tako sto paznju sa nesposobne uprave i nezadovoljnih igraca skrecu na sudiju...Zalosno je na koji je nivo nesposobna uprava dovela Barselonu i sa cime se oni peru...

avatar
Don Carlo
Monday, 26.10.2020
12:29

xaxaxa plačite, bio je penal kao kuća