Bundesliga - Verder konačno prekinuo lošu seriju

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 07.12.2018.
22:36
Izvor: Sportske.net

Odlična utakmica domaćina.

Epa/David Hecker
Epa/David Hecker

Povezane vesti

Četrnaesto kolo Bundeslige su otvorili dva tima koja su u veoma lošoj seriji. Verder je bio bolji u ovom duelu i slavili su sa 3:1 (1:1) protiv Dizeldorfa.

Verder je odlično započeo sezonu, igraju veoma atraktivan fudbal, uvek na gol više, ali ovaj tim je bio u velikoj krizi i poslednjih 5 utakmica nisu znali za pobedu, a upisali su čak 4 poraza u tom periodu. Gosti su trenutno najgori tim lige, i ovo je bila idealna prilika za Verder da ponovo počnu da beleže dobre rezultate. Mohvald je postigao gol u 20. minutu i doneo prednost domaćinu, ali je Lukebakio izjednačio sa bele tačke u 40. minutu.

Na odmor se otišlo sa rezultatom 1:1, a domaćin je bio izuzetno nezadovoljan jer su bili mnogo bolji i morali su još neki put da zatresu mrežu protivnika. Ipak, to ih nije omelo, i oni su nastavili da igraju na isti način i u drugom delu igre. Napadi domaćina su se nizali, a bilo je samo pitanje vremena kada će postići novi gol. Harnik je u 71. minutu doneo novu prednost domaćinu, a Sargent je obezbedio pobedu u 78. minutu. Do kraja meča smo videli nešto mirniju utakmicu jer je Verden "stao" na loptu i lagano priveo ovaj meč kraju.

Verder je tako konačno prekinuo "crnu seriju" i sada ponovo ulaze u borbu za Evropu (sa Hofenhajmom, Frankfurtom i ostalima), dok će Dizeldorf još jednu nedelju provesti na poslednjem mestu u ligi.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke