Bundesliga - Nojer "briljirao", Levandovski spašavao!

Autor: Stefan Matić
petak 21.02.2020.
22:22
Izvor: Sportske.net

Ne toliko dobra uvertira pred put u London.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Lider prvenstva zamalo kiksnuo protiv "fenjeraša" ipak tu je Levandovski kada se lomi (3:2).

Gosti su odlično počeli meč, Mamba postiže gol za Padeborn, ali je isti ubrzo i poništen zbog ofsajda. Kod domaćina u dva navrata preti Levandovski, ali bez promene rezultata.

Ipak Bajern stiže do gola u 25. minutu. Odbrana gostiju komplikuje, lopta stiže do Tolisa koji upošljava Gnabrija koji se sjajno snalazi.

Gosti odlaze sa 1:1 na poluvreme a glavni krivac jeste Manuel Nojer. Nemac je bez potrebe komplikovao i izgubio loptu, Srbeni koristi kiks golmana za poravnanje u 44. minutu.

Toliso je mogao da bude i strelac, ali Francuz pogađa tek prečku u 45. minutu.

Levandovski ipak stiže do gola u nastavku. Gnabri sjajno prolazi po levoj strani i upošljava svoju 'devetku' kojoj pripada lakši deo posla. 2:1 70. minut.

Gosti se ne predaju, Paderborn stiže do poravnanja posle samo pet minuta. Nojer odbija loptu do Mihela koji lako trese praznu mrežu. 75. minut 2:2!

U nastavku je pokušao još jednom Toliso, ali šut Francuza je odbijen. Tri boda ipak ostaju u Minhenu, Levandovski to osigurava svojim drugim golom na meču. 88. minut 3:2!
 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Friday, 21.02.2020
23:58

Videlo se od samog starta da su momci nezaiteresovani, ali bitno je da smo uzeli tri boda. Nojer izlece savršeno cele sezone, spasio je nekoliko čistih golova, i jednostavno morao je i on jednom da pogreši. Samo što nisam nesto vidjao ovde snimke tih savršenih izletanja i intervemcija, već sam češće vidjao ove ironicne naslove kad kiksne. Odriazola slab, užasno centrira, Kutinjo van forme, Kimiha treba vratiti na desnog beka... Nojer Alfonso Alaba Ernandez Kimih Tiago Gorecka Miler Koman Gnabri Leva

avatar
Mak-Juventino
Friday, 21.02.2020
23:44

Ovo sto radi Nojer je totalno neozbiljno

avatar
BayernMunchen
Friday, 21.02.2020
23:42

Da li ima neka Whatsap grupa oko Fudbala da se pridružim?

avatar
BayernMunchen
Friday, 21.02.2020
23:40

Moglo je ovo mnogo bolje ali ipak treba uzeti u obzir da su igrac podcenili ovu utakmicu i zato smo primili 2gola 😕 bitno je da smo pobedili 😊 Pripremamo se za u Utorak ako ne gresim😂 za Chelsea i mislim da ce mo se protiv njih bas extra pokazati. Neka se spreme Englezi za malo ponizenja u sred Londona 😂😂😁

avatar
Mladen
Friday, 21.02.2020
23:29

Igraju doktorski u napadu ne znaju se brani ti ispadamo od Chelzia.

avatar
Karambol
Saturday, 22.02.2020
10:17

Brate iskreno igraju nam 4 beka odbranu,ne znam dokle ce prolaziti to tako,pod hitno nam treba Zule da se oporavi, i na leto Upamekano