Bundesliga - Ne pomaže ni "rukometaš" Kramer, Rojs i Sančova magija srušili Menš!

Autor: Ivan Cvetković
petak 21.12.2018.
22:23
Izvor: Sportske.net

Neverovatan propust sudije nije poremetio "Milionere".

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

U duelu prve dve ekipe nemačke Bundeslige u 17. kolu, fudbaleri Borusije iz Dortmunda povećali su prednost nad Borusijom iz Menhengladbaha nakon pobede na svom terenu od 2:1.

Domaćin je od samog početka meča jasno otkrio svoje namere da kroz terensku inicijativu dođe do gola, a umalo to nisu učinili u 20. minutu kada je Zomer odbranio šut Rojsa unutar kaznenog prostora.

Usledio je miran period meča, a sve je "poremetio" sjajni Džejdon Sančo koji je pravom minijaturom u 42. minutu doveo Dormtund u vođstvo.

Ono ipak nije trajalo dugo jer je četiri minuta nakon toga Krištof Kramer postigao gol koji je priznat bez obzira što je Nemac pre toga igrao rukom.

Odmah na početku drugog dela igre, ekipa Lusijana Favra je krenula u još veću ofanzivu što im se isplatilo u 54. minutu kada je sjajnu akciju Gecea sa desne strane golom krunisao Marko Rojs.

Isti fudbaler mogao je da poveća prednost "Milionera" desetak minuta kasnije, ali je pogodio stativu iz slobodnog udarca.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 21.12.2018
23:45

Sanco 😍 kakva igracina! Nekim slucajem sam gledo zadnje dve utakmice od BVBa i momak je kidnuo i od danas samo zbog njega kada mognem ih pratim! Svaka cast momak! Posle Mbapea za mene najbolji mladi igrac.

avatar
Bojan Djordjevic
Saturday, 22.12.2018
00:55

I mene je odusevio, takodje sam gledao dve poslednje utakmice Dortmunda.