Bundesliga - "Milioneri" rastužili Nastasića u derbiju Rura, u Bavarskoj rutina!

Autor: Ivan Cvetković
subota 08.12.2018.
17:27
Izvor: Sportske.net

Efikasno 14. kolo u nemačkoj Bundesligi, a videli smo i iznenađenje.

EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN
EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Povezane vesti

U velikom derbiju Rura, fudbaleri Borusije iz Dortmunda uspeli da trijumfuju u Gelzenkirhenu gde su savladali svog rivala Šalke sa 2:1. Već u sedmom minutu Tomas Dilejni je pogodio za veliku radost gostujuće ekipe koja je delovala bolje i organizovanije tokom čitavog meča. Međutim, "Rudari" su uspeli da stignu od izjednačenje u 61. minutu kada je Danijel Kaliđuri sa penala zatresao mrežu Birkija. Onda se pojavio junak "Milionera" Džejdon Sančo koji je rutinski matirao Farmana u 74. minutu i tako doneo veliku pobedu svom timu. Mogao je Gerero da tu pobedu učini još ubedljivijom, ali je njegov udarac sprečila stativa.

Srpski internacionalac Matija Nastasić odigrao je čitav meč u dresu Šalkea, a zaradio je žuti karton u 59. minutu.

Bajern je na svom terenu uspeo da savlada Nirnberg rezultatom 3:0. Poveli su Bavarci već u devetom minutu kada je Robert Levandovski glavom pogodio gol gostiju. Isti igrač je duplirao prednost u 27. minutu, da bi konačan rezultat postavio je Frenk Riberi koji je u u 56. minutu natrčao na odbijenu loptu i zatresao mrežu Bredloua.

Bajer je u Leverkuzenu pobedio Augzburg minimalnim rezultatom, a čovek odluke bio je rezervista Lukas Alario u 75. minutu, tek tri nakon ulaska u igru.

Veliko iznenađenje priredili su fudbaleri Frajburga koji su osvojili sva tri boda protiv Lajpciga pobedivši na domaćem terenu sa 3:0. Nils Petersen je doveo svoj tim u vođstvo u 12. minutu, a prednost je povisio Đanluka Valdšmit u poslednjim trenucima prvog dela igre. Pokušavali su "Bikovi" da se trgnu, imali i nekoliko izglednih prilika, ali je sudbinu gostiju iz istočne Nemačke zapečatio Majk Franc u 52. minutu meča.

U Volfzburgu smo videli pravu goleadu gde je domaći tim remizirao sa Hofenhajmom 2:2. Išak Belfodil je doveo svoj tim u vođstvo već u četvrtom minutu, ali je domaćin uspeo da preokrene pre odlaska na odmor. Nesrećni Bičakčić postigao je autogol u 28. minutu, da bi Danijel Ginček tri minuta kasnije doneo prednost svom timu. Bod ekipi Julijana Nagelsmana obezbedio je Andrej Kramarić u 71. minutu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke