Bundesliga - Jović zaustavljen, remi u Nirnbergu

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 28.10.2018.
15:42
Izvor: Sportske.net

Danas na programu tri utakmice kada je nemačka Bundesliga u pitanju.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Prvi meč kada je današnji program nemačke Bundesliga u pitanju, a u susretu Nirnberga i Ajntrahta iz Frankfurta nije bilo pobednika i konačan rezultat je bio 1:1 (0:0).

Meč je počeo dosta tiho, bez nekih većih prilika za gol. Igralo se dosta tvrdo, krajnje netipično za ova dva tima, pogotovo za Frankfurt. Jović, Gaćinović, Rebić i Kostić su bili starteri. Jović i Kostić su odigrali svih 90 minuta, dok su Rebić i Gaćinović odigrali nešto više od 65 minuta.

Gosti su očigledno umorni i od Lige Evrope, gde su pobedili Apolon sa 2:0 i praktično obezbedili prolaz u dalji tok takmičenja. Domaćin je to iskoristio i zaigrao malo bolje u drugom poluvremenu. Adam Zrelak je u 78. minutu bio strelac, a Vura je bio asistent. Nirnberg je nakon postignutog gola želeo da lagano privede meč do kraja i na taj način bi upisali treću pobedu u ovogodišnjem šampionatu, ali igrač koji je ušao u 69. minutu umesto Rebića, Haler je u 92. minutu doneo bod gostima i na taj način Ajntraht je izbegao poraz, asistent je bio Da Kosta.

Nirnberg je upešno zaustavio prvog strelca lige, Luku Jovića, koji je do sad postigao 7 golova i upisao 1 asistenciju, ali ipak nisu uspeli da zabeleže pobedu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke