Bundesliga - Dortmund se igrao sa "farmaceutima"! Gruja pogodio, Subotić "pocrveneo"!

Autor: Ivan Cvetković
subota 14.09.2019.
17:28
Izvor: Sportske.net

Borusija održala čas fudbala na Vestfalenu.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

U terminu od 15.30 danas je odigrano pet utakmica četvrtog kola nemačke Bundeslige.

Borusija iz Dortmunda slavila je u jednom od derbija kola protiv Bajera rezultatom 4:0. Od samog početka susreta "milioneri" su pokazali mnogo više na terenu i zasluženo stigli do tri boda.

Goste iz Leverkuzena načeo je Pako Alkaser u 28. minutu kada je iskoristio lepu asistenciju Hakimija sa desne strane. Prednost je udvostručio Marko Rojs u 51. minutu, da bi svaku dilemu oko pitanja pobednika rešio Rafael Gerero u 83. minutu meča. Konačan rezultat postavio je Rojs svojim drugim golom na meču u 90. minutu.

Srpski internacionalac Marko Grujić postigao je još jedan pogodak za Hertu, ovoga puta u porazu svoje ekipe od Majnca 2:1. Domaćin je poveo preko Kuaisona u 40. minutu, ali je bivši fudbaler Crvene zvezde doneo izjednačenje Berlincima u 83. minutu kada je glavom matirao Centnera. Nije to mnogo vredelo Herti pošto je Majnc osvojio sva tri boda pogotkom Sent Džasta u 88. minutu.

Ajntraht nije uspeo da izbegne poraz u Augzburgu gde je domaćin slavio sa 2:1, Menhengladbah je minimalnim rezultatom pobedio u Kelnu, dok je Verder uzeo sva tri boda protiv Union Berlina posle preokreta u glavnom gradu Nemačke 2:1.

Neven Subotić je zaradio isključenje na tom meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke