Bundesliga - Bajernova bruka u Minhenu, Jermen presudio šampionu! "Milionerima" i "bikovima" samo bod!"

Autor: Ivan Cvetković
subota 05.10.2019.
17:24
Izvor: Sportske.net

Veliko iznenađenje u glavnom gradu Bavarske.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

U terminu od 15.30 danas su odigrane četiri utakmice sedmog kola nemačke Bundeslige, a najveće iznenađenje videli smo u Minhenu.

Hofenhajm je napravio veliki podvig u Bavarskoj gde je savladao aktuelnog šampiona Bajern sa 2:1.

Nakon ne tako sadržajnog prvog poluvremena u kojem su domaćini imali terensku inicijativu, na startu drugog dela meča usledo je pravi šok za navijače na Alijanc areni. Igrao se 53. minut kada je Sargis Adamijan napravio pometnju u kaznenom prostoru Nojera i savladao ga udarcem po golmanovoj levoj strani.


Borusija iz Dortmunda je osvojila samo bod na gostovanju Frajburgu gde je bilo 2:2.



Mnogo uzbuđena videli smo i u Leverkuzenu, Bajer je uzeo bod gostujućem Lajpcigu rezultatom 1:1.


Majnc je osvojio čitav plen u Paderbornu gde je pobedio sa 2:1. Gost je poveo u osmom minutu preko Kuaisona, da bi šest minuta kasnije Ben Zolinski poravnao rezultat. Pobedu Majncu doneo je Danijel Brosinski sa penala u 32. minutu igre.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bayern
Monday, 07.10.2019
15:55

Najpre moraju da što pre napuste Minhen Kovač i Salihamidžić. Obojica nemaju blage veze o fudbalu. Tomas Miler je i dalje bolji od Kutinja, Perišić bolji od Gnabrija. Kada Bayernu ne ide, Kovač ne zna šta da uradi. Gleda i sve prepušta slučaju. Svako klub koji uzme ovog slepca Kovača za trenera, taj klub je nadrljao!

avatar
RaZZoR (6x)
Saturday, 05.10.2019
18:31

Hofenhajm dokazao da Bajern nije toliko silan koliko je Totenhem u raspadnutom stanju, dns je to i Brajton svima objasnio...Steta sto u Njemackoj nema neke kvalitetne ekipe, svu konkurenciju koju Bajern ima je vrlo neozbiljna i trenutno nema tima koji je spreman da igra citavu sezonu dobro.