Bundesliga - Bajern strepeo za pobedu, "nula" u derbiju Rura, Frajburg šokirao "bikove"!

Autor: Ivan Cvetković
subota 26.10.2019.
17:24
Izvor: Sportske.net

Interesantni rezultati širom Nemačke.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

U terminu od 15.30 danas je odigrano pet utakmica 9. kola nemačke Bundeslige.

Bajern je opravdao ulogu favorita u Minhenu gde je savladao Union sa 2:1. Mrežu gostiju iz Berlina zatresli su Pavar u 13. i Levandovski u 53. minutu. Novajlija u ligi je mogao da smanji zaostatak pet minuta kasnije, ali je Andersonov jedaneasterac Nojer odbranio. Svaku dilemu oko pitanja pobednika je mogao da reši Levandovski u 84. minutu, međutim njegov pogodak je poništen zbog ofsajda. Ušlo se u neizvesnu završnicu pošto je Polter iskoristio penal u 86. minutu, međutim više od toga gosti nisu mogli.

Srpski internacionalac odigrao je svih 90 minuta u dresu Uniona

Veoma uzbudljiv meč videli smo u Berlinu gde je Hofenhajm savladao Hertu sa 3:2. Gost je nakon odličnog drugog poluvremena vodio rezultatom 2:0 pogocima Lokadije u 33. i Kramarića pet minuta kasnije.

Usledila je prava ofanziva Berlinaca, prvo je Lukebakio fantastičnim pogotkom smanjio zaostatak svoje ekipe u 55. minutu, da bi Kalu u 69. u potpunosti vratio Hertu u igru. Ipak, golom Hubnera u 80. Hofenhajm odnosi sva tri boda sa teškog gostovanja.

Reprezentativac Srbije Marko Grujić bio je na terenu sve do odlaska na odmor.

U velikom derbiju Rura između Šalkea i Borusije iz Dortmunda nije bilo pogodaka. Domaćin je u prvom poluvremenu imao nekoliko izglednih šansi, u drugom delu su "milioneri" preuzeli terensku inicijativu i pretili u par navrata, ali promene rezultata nije bilo.

Paderborn je pobedio Fortunu sa 2:0 golovima Sabirija u 43. i Šonlau 64. minutu susreta.

Frajburg je napravio veliko iznenađenje savladavši Lajpcig na domaćem terenu sa 2:1. Kobni po "bikove" bili su Hofler u finišu prvog poluvremena i Petersen u 90. minutu susreta, dok je utepni pogodak gostiju delo Klostermana u trećem minutu nadoknade vremena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke