Bundesliga - Bajern se osamio na vrhu

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 08.03.2020.
17:26
Izvor: Sportske.net

Nova pobeda sastava iz Minhena.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Fudbaleri Bajerna su u 25. kolu Bundeslige slavili na svojoj "Alijanc areni" protiv ekipe Augsburga sa 2:0 (0:0).

U prvom delu nije bilo golova, ali ni izglednijih prilika, najbolju je tek u nadoknadi imao Tomas Miler, ali je neprecizno šutirao iz dobre pozicije.

Ipak, nakon samo osam minuta igre u drugom delu, iskupuio se iskusni napadač, pobegao je odbrani i jednu sjajnu loptu Boatenga pretvorio i 1:0 za Bavarce.

Taj pogodak je otključao utakmicu, u nastavku smo videli pregršt prilika na obe strane, Nojer je odlično intervenisao u par navrata, istakao se i golman Augsburga Lite nakon pokušaja Zirksija i Kutinja, dok je Gnabri slabom završnicom upropastio dve dobre prilike da reši pitanje pobednika.

Sve je postalo jasno u prvom minutu nadoknade, briljantna akcija Gorecke i Gnabrija, odigrali su sjajan dupli pas, izbacili gotovo celu odbranu gostujućeg sastava, na kraju bivšem fudbaleru Šalkea nije bilo teško da se upiše u listu strelaca i tako otkloni sve sumnje o konačnom ishodu ovog susreta.

Ovim trijumfom je Bajern pobegao Lajpcigu na vrhu tabele, nakon 25 odigranih mečeva imaju četiri boda više od "Bikova", Augburg je 14. sa 27 osvojenih bodova, 28 manje od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke