Bundesliga - Bajern mukom sačuvao pobedu, Humels se raspucao, Majnc i dalje na nuli!

Autor: Ivan Cvetković
subota 31.10.2020.
17:25
Izvor: Sportske.net

Keln lako mogao i do iznenađenja.

EPA-EFE/Marius Becker / POOL
EPA-EFE/Marius Becker / POOL

Povezane vesti

U terminu od 15.30 danas su odigrane četiri utakmice šestog kola nemačke Bundeslige.

Bajern Minhen je u Kelnu porazio domaćina sa 2:1.

Bavarci su poveli u 13. minutu nakon što je Tomas Miler realizovao penal, da bi u finišu prvog dela meča Serž Gnabri sjajno probio po desnoj strani i levom nogom savladao nemoćnog Horna.

"Jarčevi" su u drugom poluvremenu zaigrali dosta bolje, postigli čak i gol u 81. minutu preko Dominika Dresklera koji je priznat nakon VAR asistencije i zapretili nakon toga, međutim prvak Nemačke je uspeo da se odbrani do kraja meča i sačuva pobedu.

Borusija iz Dortmunda je dosta lakše stigla do pobede pošto je kao gost bila bolja od Arminije sa 2:0.

Golgeterski je bio raspoložen štoper Mats Humels, iskusni defanzivac je prvo u 53. minutu iskoristio centaršut Sanča iz kornera i glavom zatresao mrežu rivala, a onda je u 71. minutu ponovo glavom pogodio posle dodavanja Rojsa sa desne strane.

Ajntraht i Verder su u Frankfurtu odigrali nerešeno 1:1, gosti iz Bremena su poveli u 51. minutu, ali je Andre Silva u 65. spasio domaću ekipu poraza. Reprezentativac Srbije Miloš Veljković odigrao je čitav meč za Verder.

Augsburg je porazio Majnc kod kuće sa 3:1, domaćin je poveo u 40. minutu golom Rubena Vargasa, međutim rezervista Karim Onisivo je u 64. poravnao rezultat. Čovek odluke bio je Andre Han koji je u 80. minutu zatresao mrežu Centnera, da bi u prvom minutu nadoknade vremena svojim drugim golom postavio konačan rezultat. Majnc ni nakon šestog meča u Bundesligi nije uspeo da osvoji bod.

baner 10
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke