Bum iz Londona, Čelsi dao blagoslov za trenerski transfer leta!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 31.05.2019.
21:12
Izvor: Sportske.net

Čelsi je doneo odluku koja će dosta toga promeniti.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Nakon osvajanja Lige Evrope i nakon što je uspe da sa Čelsijem obezbedi plasman u Ligu šampiona i kroz Premijer ligu, Mauricio Sari je odlučio da se vrati u Italiju.

Ono što se čekalo jeste dozvola Čelsija sa kojim ima važeći ugovor, a nakon pregovora koje je imao Ramadani, menadžer Mauricija Sarija, sa londonskim klubom, Italijan je dobio zeleno svetlo da promeni klub.

Novi klub biće mu Juventus, kako se pisalo prethodnih nedelja, pa i meseci.

Ono što je zaista čudno u čitavoj priči jeste Čelsijeva volja da pusti Sarija imajući u vidu uspehe koje je nizao italijanski stručnjak sa ovim timom.

Očekujemo da novi trener Čelsija bude najverovatnije Frenk Lampard.

Naredni korak bi moglo da bude i ozvaničenje raskida saradnje Čelsija i Sarija, kao i ozvaničenje početka saradnje Juventusa i Sarija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 01.06.2019
08:39

Boze sacuvaj Celzi mjenja trenere ko carape stvarno ovo vise nema smisla.Da se ovo desilo prije dok Celzi je imao los rezultat i formu pa ajd.Covjek ti donese Ligu Evrope obezbjedi ligu prvaka osvajanjem 3 mjesta igra finale kupa i to nije dovoljno .Klub itekako igra atraktivnije i bolje u odnosu na prethodne trenere sa vise posjeda ,napadacki i ofanzivnim pristupom i covjeka pustis u drugi klub .Ako se sve ovo stvarno ostvari imamo najgluplju upravu na planeti bolje im je onda da ovo opravdaju dovodjenjem nekog trenera vrhunske klase.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 01.06.2019
03:07

Boze sacuvaj. Da su ga otpustili kada su se nizale ocajne igre a i rezultati pa i da razumijem,nego su mu tad davali podrsku sto se ipak ispostavilo kao prava odluka i sada kada je osvojio trofej i plasirao se u LS da ga puste da ide? Rano je zs Lamparda taman je Sari mogao da odradi bar te 2 sezone sto ima u ugovoru i onda da dodje Lampard. Sari kao i Konte je izjavio da je srecan u Celsiju,zbog cega li Celsi nije srecan zbog njih dvojice stvarno ne znam. Ja sam bio za otkaz Sariju jer apsolutno nije bilo naznaka da ce krenuti nabolje,vise zbog jednolicne igre i forsiranju nekih igraca nego zbog rezultata. Zao ce mi biti ako ode,izjavio je vise puta da voli PL i da zeli to da radi,a ruku na srce je i zasluzio koliko god ja ne volio stil igre sa beskonacno dodavanja,sjajne nove temelje moze postaviti i Lamps da tu nastavi kad dodje vrijeme. Ipak mi je drago sto je osvojio svoj prvi trofej,i to u kakvim okolnostima pokazao je svima,pa i meni. Jako je lijepo sto je bas u Celsiju osvojio prvi trofej,a bice ih jos sigurno. A i nastavio je tradiciju osvajanja trofeja a i uspjesnih Italijana na klupi i vratio tim tamo gdje pripada,u Ligu Sampiona. Na kraju ako ode mozemo samo reci hvala Sariju i srecno!

avatar
Стерлинг Арчер
Saturday, 01.06.2019
02:42

Strašno, ovako lako pustiti trenera, pogotovo Juventusu koji nas je nesportski iznavlačio za Ruganija i Sandra...Nadam se da nije istina, ali svuda vidim ovo. Stvarno ne znam čemu imamo da se nadamo sledeće sezone

avatar
Devil born 1878
Friday, 31.05.2019
23:46

Znaci ovi pajseri idu par godina u sredinu tabele

avatar
Kokorayko
Friday, 31.05.2019
23:33

Sada će Chelsea da bude 9 za boxing day.

avatar
Zauvek Plavac
Friday, 31.05.2019
22:41

Ko zna šta je pravi razlog ovakvog ishoda, ali ako uprava nije izašla u susret zahtevima trenera koji je FANTASTIČNO izneo ovu zamalo očajnu sezonu, onda je Čelsi zaista jedna sramota od kluba. Dolazak Lamparda će biti silazak sa konja na magarca. Nadam se da grešim u svemu što sam rekao.

avatar
Stevan Mikša
Friday, 31.05.2019
22:22

Nisam bio za odlazak Murinja u njegovom prvom mandatu, pa cak ni u drugom. Nisam bio za odlazak Ancelotija, ni odlazak Kontea. Ali koliko god negodovali, smene trenera Celsiju donose trofeje. Za Sarija nzm sta da kazem. Njegova strucnost nije upitna, ali nmz se na ratnij nozi sa ostalim strukturama kluba.

avatar
Wizard08
Friday, 31.05.2019
21:55

Mislim da celsi dobija sada trenera kojim ce svi biti zadovoljni,navijaci,rokovodstvo,vlasniku(doduse ovo me malo podseca na situaciju koju imamo u nasem savezu,trazi se onaj koji nikom ne smeta).mada niko nista ne bi smeo da prigovori ovakvoj fudbalskoj velicini nadamo se i trenerskoj, jer niko nema vise prava od Lamparda da radi radi ovaj posao pa cak i pogresno( potpuno je asno da nece) ,a da niko prst u njega ne uperi.

avatar
amigo999
Friday, 31.05.2019
21:37

Gvardiola dolazi u Juve, a Sari u Milan....

avatar
amigo999
Friday, 31.05.2019
21:33

Igarat ce lep fudbal....

avatar
Don Carlo
Friday, 31.05.2019
21:22

Totalno neozbiljan klub

avatar
Z
Friday, 31.05.2019
21:17

Ja i dalje ne verujem....covek je stvarno napravio fantasticne rezultate. Svaka mu cast i sve najlepse dalje. Da ponovim- Juveu dobar, a nama ne....prst na celo

avatar
Mitar YNWA
Friday, 31.05.2019
21:17

Ako je Sari hteo u Juventus i Celsi mu ovako izasao u susret onda svaka cast Celsi ali ako su samo gledali kako da ga se rese onda likovi nisu citavi.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 01.06.2019
03:08

Sari izjavio vise puta da zeli ostati,bas kao Konte prosle godine,strasno sta rade. Hoce izgleda Lamparda pod svaku cijenu a mislim da je prerano za njega

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 01.06.2019
03:17

Nije hteo dao je izjavu da bi voleo da ostane