Bufon: "Ne postavljam granice, mogao bih da igram još 10 godina"

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 08.10.2018.
20:12
Izvor: Sportske.net

Legenda italijanskog fudbala od ovog leta brani za PSŽ, a izgleda da ne planira skorije da "okači rukavice o klin".

Epa/Etienne Laurent
Epa/Etienne Laurent

Povezane vesti

Đanluiđi Bufon je ovog leta napustio Juventus, nakon 17 godina u klubu iz Torina, otišao je iz redova "Stare dame" po isteku ugovora, da bi potom potpisao saradnju sa Pari sen Žermenom.

Ipak, u Parizu je vremenom postao drugi izbor, Alfons Areola je počeo da pruža fenomenalne partije, te je Điđi zakucan na klupi.

Mnogi veruju da bi to mogao da bude znak za Bufona da se ostavi fudbala, ali iskusni Italijan kaže da ni sam ne zna još uvek kada će se povući.

"U poslednjih par godina sam naučio da bi napravio grešku ako bi postavio nekakvu granicu. Kada sam imao 32 godine, razmišljao sam da se povučem kad napunim 35. Nakon toga, razne okolnosti su me naterale da nastavim.

Rekao sam sebi, dosta je do 38. godine, ali kada je došla 38, pomislio sam da ću bataliti kad napunim 40. Danas sam još uvek ovde. Mogao bih da batalim sve za šest meseci, godinu dana, a možda i deset godina. Ne želim da pitam i ne želim da znam.

Svestan sam da će doći vreme, ali neću biti iznenađen. Takođe znam i da će sve biti potpuno drugačije nego što je bilo do sada
", izjavio je popularni Điđi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LuisSuarezFB
Monday, 08.10.2018
22:21

Nije na klupi i drugi izbor vec ih rotira Tuhel. Vise utakmica u ligi je branio Bufon nego Areola i sinoc je takodje Bufon. U LS ne moze jer je suspendovan.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Monday, 08.10.2018
21:31

Branice sve dok ne osvoji LS, to je valjda svima jasno.

avatar
Monday, 08.10.2018
20:48

tako je bufon drži se ti

avatar
Misosesic
Monday, 08.10.2018
20:36

Legenda.Da bog dao da ti branis još 10 godina i osvojio tu LS već jednom,a onda se povuci jer si osvojio sve sto fudbaler može osvojiti.