Budućnost - Vermez gradi novi sistem, Grbić ostvario san

Autor: Darko Mitrović
petak 29.12.2017.
13:24
Izvor: Sportske.net, fk-buducnost.me

Bivši trener i fudbaler Partizana i zvanično predstavljeni u podgoričkoj Budućnosti.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ono što je bilo najavljeno u medijima, juče je i ozvaničeno u Podgorici - Vladimir Vermezović je novi šef struke Budućnosti, a pojačanje u ofanzivnoj liniji tima je bivši fudbaler Partizana Petar Grbić koji je prethodno stavio tačku na dosadašnji angažman u Turskoj.

Uz njih dvojicu, predstavljen je i novi sportski direktor Risto Lakić, pa će aktuelni šampion u 2018. godinu ući uz dosta nove energije i sa velikim ambicijama.

''Dugujem zahvalnost ljudima iz kluba na ostvarenom kontaktu i profesionalnim pregovorima. Prepoznao sam dobar i interesantan projekat koji mi je predočio predsednik Burić, a za ovo kratko vreme koliko sam ovde osetio sam ogromnu energiju u klubu, odlične ideje i mlade ljude željne uspeha, tako da slobodno mogu reći da mi je ovo jedan od većih trenerskih izazova.

Sećam se kada sam kao fudbaler igrao protiv Budućnosti i gostovanja ovdje su uvek bila teška. Potrudićemo se da, pored crnogorskih ekipa, gostovanja u Podgorici budu teška i klubovima iz regiona i Evrope.

Želim da od fudbalskog kluba napravimo sistem koji dugoročno funkcioniše, kao što je slučaj u košarkaškom i ženskom rukometnom klubu'',
izjavio je Vermezović, a prenosi zvanični klupski sajt.

Budućnost ove sezone brani titulu, ali je posle jesenjeg dela šampionata u velikom bodovnom zaostatku sa ekipom Sutjeske. Čak 13 bodova razlike je u korist Nikšićana.

''Kolega i prijatelj Nikola Rakojević napravio je veliku razliku sa Sutjeskom, ali fudbal je čudna igra i do kraja je sve moguće. Imamo i Kup takmičenje, a potrudićemo se da izvučemo maksimum na oba fronta do kraja sezone, sve to kroz uvođenje novih fudbalera'', istakao je Vermezović.

Petar Grbić je godinama isticao da je veliki navijač Budućnosti, a sada mu se konačno ispunila želja da zaigra za klub koji najviše voli.

''Konačno su se poklopile kockice i srećan sam što sam ispunio dečački san. Mnogo puta sam pokazao ljubav prema Budućnosti van terena, a sada je vreme da to pokažem na terenu, svojim igrama i ponašanjem.

U najboljim sam fudbalskim godinama, a u prvom kontaktu sa ljudima iz kluba prepoznao sam ozbiljnu priču, stvari su totalno drugačije nego kada sam išao iz kluba i verujem da ćemo zajedno napraviti velike stvari'', zaključio je Grbić.

Fotografije sa njihovog predstavljanja možete videti OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke