Budućnost ne pobeđuje, Vermezović već suočen sa zvižducima

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.03.2018.
19:10
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Priznao je i da nije očekivao tako izjednačenu ligu u Crnoj Gori.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Četiri utakmice odigrala je Budućnost pod vođstvom Vlade Vermezovića u šampionatu Crne Gore i u sve četiri je osvojila po bod.

Da navijači već polako gube strpljenje pokazalo se i proteklog vikenda u utakmici između Budućnosti i Rudara, kada su se čuli zvižduci i negodovanja, a u izjavi koju prenose ''Vijesti'', trener Vermezović je prokomentarisao takve reakcije sa tribina.

''Respekt navijača i rivala možemo da zaslužimo samo igrama i rezultatima, a ne pričom. Ovo je čudno vreme, ne pričam samo o fudbalu. Ljudi su puni besa, frustracija i normalno je da na stadionu iskazuju svoje lično nezadovoljstvo. Tako je bilo uvek.

Ne obraćam pažnju na to. Znam šta radim, znam šta rade momci koji su u ekipi, znam da daju maksimum. Nekada je to dovoljno, nekada nije...

Uvek će biti kritičara, nekada s razlogom, nekada ne, a igračima sam rekao – ako ne mogu da podnesu kritiku, onda treba da ostanu imuni i na pohvale. Moraju da imaju svoju priču'',
istakao je Vermezović i dodao da se u Crnoj Gori suočio i sa nekim stvarima koje nije očekivao, a to je ujednačen kvalitet ekipa.

Kao najveći problem u ovom trenutku u njegovoj ekipi naveo je psihološku barijeru, a prava prilika da se taj problem prevaziđe jeste sutrašnja utakmica sa poslednjeplasiranim Dečićem.

''Neće nam biti lako, jer igramo sa agresivnom ekipom. Naša agresivnost mora da bude na istom nivou, jer samo tako kvalitet može da dođe do izražaja'', zaključio je Vermezović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roj Kin 16
Tuesday, 13.03.2018
20:17

1. CFL je kao Premijer Liga, ujednačena, svako svakoga može da pobijedi, a zanimljivost je da je razlika između prvog i drugog, pogađajte, 16 bodova baš kao u PL, čak i prvoplasirana ekipa nosi plave dresove.. Zaboljela me je glava od ove ironije...