Budućnost kao Partizan - Nikako da pobede, zaostatak sve veći!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.03.2018.
17:50
Izvor: Sportske.net

Dve ekipe koje smo letos gledali u međusobnom duelu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ove zime prolaze kroz krizni period.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

O Partizanovoj krizi dovoljno već znate, ostaje da vidimo šta će biti sa Miroslavom Đukićem, a za to vreme u Crnoj Gori i Budućnost beleži loše rezultate.

Podgoričani ni u trećem pokušaju nisu uspeliu da trijumfuju pod vođstvom novog trenera Vlade Vermezovića, inače bivšeg igrača i trenera Partizana.

Danas je Budućnost gostovala ekipi Grblja i osvojila samo bod u remiju bez golova - 0:0. Ovo je treći remi Vermezovićeve ekipe u tri odigrana prvenstvena meča na startu drugog dela sezone.

Istovremeno, vodeća Sutjeska je savladala Zetu u gostima sa 1:0 i svoju prednost na čelu tabele uvećala na čak 16 bodova razlike u odnosu na drugoplasiranu Budućnost.

Vrh tabele: Sutjeska 54, Budućnost 38, Zeta 32...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vidicnemanja
Sunday, 04.03.2018
19:05

Sve je normalno kad ga trenira trener koji je gori od djukica i jesica zajedno

avatar
Dača
Sunday, 04.03.2018
22:03

Nikad mu neću zaboraviti što je oterao Vukića pre par godina kad nam je bio trener. Srećom po nas što trenutno ima angažman inače bi bio glavni kandidat za novog šefa struke.

avatar
RG VILI
Sunday, 04.03.2018
19:00

Znate vi iz sportskih,‘malo ste nekorektni sa ovim uppredjivanjima! Odakle je vama za pravo da uporedjujete Buducnost sa Partizanom? Cg fudbal sa nasim ? Nemoj da se brukate,poceli ste kao Kurir da idete nizbrdo...