Broki optimista: "Milan će pokazati snagu!"

Autor: Pavle Lazarević
sreda 20.04.2016.
23:31
Izvor: Sportske.net

Naslednik Siniše Mihajlovića na klupi Milana, optimističan je pred naredni duel Serije A sa Karpijem.

Beta/AP Photo/Luca Zennaro
Beta/AP Photo/Luca Zennaro

Povezane vesti

Kristijan Broki izjavio je da njegov tim ulazi rasterećeno u meč protiv Karpija, koji se bori za opstanak, ali i da igrači moraju da pokažu kvalitet i snagu.

"Pre svega moramo da budemo mentalno 100% spremni. Milan mora da pokaže svoju snagu, da dominira igrom. Moramo biti spremni na borbu, nema opravdanja, ako nastavimo onako kako smo igrali protiv Juventusa i Sampdorije, onda imamo čemu da se nadamo", izjavio je nekadašnji fudbaler, a sada menadžer 'Rosonera'.

Milan je plasmanom u finale kupa izborio igranje u Ligi Evrope sledeće sezone, a Broki ističe da igrači moraju biti visoko motivisani u preostalim mečevima.

"Zadovoljan sam ponašanjem i zalaganjem igrača, potpuno su posvećeni i to me čini srećnim i opuštenim. Protiv Sampdorije smo bili fokusirani ceo meč i to želim da vidim i protiv Karpija. Želim da napredujemo iz meča u meč, jer poslednji meč u sezone nam je najbitniji - finale kupa", dodao je on.

Bivši defanzivni vezista 'Rosonera' prokomentarisao je i želju Marija Balotelija da ostane u klubu i nakon kraja ove sezone.

"Razgovarao sam sa njim i on zna šta očekujem od njega kao pojedinca i kao člana ekipe. Očekujem pozitivne stvari od njega do kraja sezone, ponaša se prema obavezama mnogo bolje i drugačija je osoba od one koja je stigla na pozajmicu, na startu sezone", rekao je Broki.

Meč protiv Karpija, Milan igra u četvrtak sa početkom od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 21.04.2016
19:47
avatar
Thursday, 21.04.2016
08:02

Ipak jos dve utakmice u ponedeljak pored nase, ali svejedno, zasto danas...

avatar
Thursday, 21.04.2016
08:00

Da, i zato ti gadja dron na treningu, toliko o tome koliko te postuje, ali sam si kriv jer si rekao da ti je omiljeni igrac sto je skroz nedopustivo i kardinalna greska. Pitaj Boga zasto (samo) mi igramo danas, a onda mi sami i u ponedeljak. Nevezano za to da li cemo uspeti da se popnemo i lestvicu vise od sestog mesta, mi do kraja moramo da osvojimo bar 10!

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 21.04.2016
01:30

Nznm vise... promenili brdo trenera,ako se ne varam trenutno placamo 5... nije toliko los tim,golman,Romanjoli,ribar odlicni,e sad,kad bi jednog vrhunskog veznog doveli,za pocetak dosta... pa kad u sve 4 linije imas po jednog vrhunskog lakse je dalje praviti... samo da se ne dovode ovi sto bljesnu jednu sezonu ili prosecni igraci iz prosecnih timova.... licne zelje (Ozil,Wilian,Pato,Ibra) nije bas realno,al ako hoce da se vrate na vrh,ne moze sa Kuckom i japancem

avatar
Paolo Maldini 5 KS
Thursday, 21.04.2016
19:17

kucka je pokazao mnogo vise nego sto se ocekivalo, da se ne pominje da je placen samo 3 m, mene je odusevio kad god sam ga gledao, i ne vidim zasto ne bi mogao igrati u jaci tim od ovog milanovog trenutno...

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 21.04.2016
19:56

Evo Real daje 98m za njega... Druze nista licno,al nemoj da se zezamo,decko je malo bolji od skupljaca lopti