Broki kao Inzagi, izvređao igrače!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 16.05.2016.
13:35
Izvor: Sportske.net

Slično je postupio prošle sezone i Inzagi posle gostovanja u Udinama. Ipak, čini se da nije sve do svlačionice...

Beta/AP Photo/Luca Zennaro
Beta/AP Photo/Luca Zennaro

Povezane vesti

Nakon meča sa Romom, drama u svlačionici Milana. Kristijan Broki je držao igrače sat vremena, pljuštale su uvrede na račun fudbalera.

"Nemate časti, Roma se nije ni oznojila da vas pobedi. Igrali su se sa vama, kao da ste amateri", grmeo je Mihajlovićev naslednik.

"Nikada u karijeri nisam video ovakvu svlačionicu, bez želje, šetate se po terenu", dodao je mladi trener.

"Slobodno, kažite nešto, da se posvađamo kao ljudi", tražio je Broki nekakvu reakciju od igrača, nje nije bilo.

Milan je delovao nedoraslo protiv Rimljana na kraju šampionata, ali ovo nije kraj sezone, narednog vikenda ih čeka Juventus u finalu kupa. Ako budu igrali ovako nije teško pogoditi šta bi moglo da se desi na "Olimpiku".

Zanimljivo, sve ovo je igračima rekao prošle sezone Inzagi u autobusu posle meča u Udinama.

Ali, tada umalo nije dobio batine od Najdžela De Jonga koji mu nije ostao dužan.

Ove stvari se nisu dešavale kada je Mihajlović bio trener niti je Milan delovao ovako jadno.

Ali, bilo je jasno kada se desilo da je Berluskoni sam sebi pucao u nogu. On je igru Milana pod Mihajlovićem nazvao najgorom od kada je na kormilu kluba, ali sada ćuti, jer svi vide šta je napravio.

Nije samo do igrača, oni su bili protiv smene trenera, protiv Juventusa su pružili odličan otpor, na kraju je promena značila da su ostali i bez šestog mesta.

Ako ne osvoje kup opet ostaju bez Evrope, a Berluskoni sada tvrdi da neće prodati klub. Klub koji je talac svog predsednika....

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CURVA SUD
Tuesday, 17.05.2016
08:32

Mihajlović ništa nije uradio da podigne kvalitet tima ove godine, uloženo je 90 miliona u pojačanja a na kraju sezone imaju samo 5 bodova više od Inzagijevog Milana. Možda će neko reći da je Broki prosuo par bodova ali suština je da je ekipa loše napravljena, da je loše uigrana a za sve to je kriv Mihajlović i Galijani jer su njih dvojica zajednički stvarali ljetos ekipu. Najviše od svega zamjeram Mihajloviću što nije uspjeo da natjera ekipu da gine na terenu. To se samo desilo u derbiju protiv Intera i ni jednom više. Prve godine kad je Konte preuzeo Juventus, imao je vrlo lošu ekipu tehnički ali ih je natjerao da ginu za svaku loptu i tako su nadoknadili manjak kvaliteta i na kraju uzeli neplanirano skudeto Milanu, e tako nešto je trebao Mihajlović da pokuša jer ova sredina terena nije mogla da drži loptu u nogama duže od 20 sekundi

avatar
Tuesday, 17.05.2016
11:38

Imas PLUS, ali nije samo to uticalo na to da oni uzmu titulu i pre 4 godine- pritom ne mislim samo na nas medjusobni susret, nas su sudije ZESTOKO pokrale na jos nekoliko utakmica, ali Milanovi navijaci i klub kao takav bas i nemaju taj manir da se stalno zale na proslost, ja sam vec izuzetak:-D:-D

avatar
Tuesday, 17.05.2016
13:45

Zanimljivi momenti:-D Ako si malo stariji, secas se sta je radio dr Agrikola...

avatar
CURVA SUD
Tuesday, 17.05.2016
13:24

A što se tiče krađe sudija to je poznata stvar, Juventus je najjači u sudijskoj organizaciji i što bi rekao Maradona Juventus šutne na gol dva puta a da četiri gola.... Takođe, savićević je jednom rekao kako su ga dok je igrao u Milanu svake nedelje kontrolisali protiv dopinga i ti rezultati su svima javno objavljivani, a samo Juventusovim igračima nikad nisu objavljivani rezultati, Bekam je takođe izjavio da je za pola godine igranja u milanu više puta kontrolisan protiv dopinga nego u cijeloj karijeri, tako da je jasno zašto juventus ima toliko više titula u Italiji od Milana a zašto Milan ima 7 liga šampiona a juventus 2.

avatar
Forza RoSs0neri
Monday, 16.05.2016
15:05

Odlicna vest,ovo moze samo da mu ubrza smenu...Stvari idu u pravom smeru.

avatar
3x3
Monday, 16.05.2016
14:12

Tako se ne postaje trener.

avatar
Mangus
Monday, 16.05.2016
15:04

Kako? Trener mora da ima kontrolu. Mora da zna kad da ih podigne, ali mora da zna i kad treba da ih grdi. I u pravu je. Cele sezone izgledaju kao da su dosli na ekskurziju, ne da igraju za ozbiljnu lovu. Kod Mihajlovica jos i nekako, kod Brokija se ni trudili nisu

avatar
Mangus
Tuesday, 17.05.2016
10:16

Slazem se da ne izgleda kao materijal za trenera. Posebno ne kluba kakav je Milan. Ali mora da se podvikne ponekad.

avatar
3x3
Monday, 16.05.2016
20:47

To je skup losih igraca, oni bolje ne mogu, jos pogotovo protiv boljih od sebe. Losa selekcija igraca je bila, katastrofa je ekipa. ALi to je nesto drugo, ovde je prica kako trener ne treba da radi ovo sto je Broki radio i tako se ne postaje dobar trener. Broki garantujem da nece nikad biti dobar trener i uskoro ce i prestati da se bavi tim poslom, bar sto se prvoligaskih ekipa tice.

avatar
dadan
Monday, 16.05.2016
14:00

Mislim da ovi igraci Milana jednostavno nemaju kvalitet za neki bolji plasman. Berluskoni vec nekoliko godina svojom transfer politikom unistava klub. Mihajlovic je izvlacio maksimum od ovih prosjecnih igraca i drzao disciplinu dok Broki ne izgleda da je sposoban da to uradi.

avatar
Monday, 16.05.2016
13:43

I protiv Juventusa Pogbi nije svirano nesto sto jeste Niangu u (nasoj) prvoj utakmici u Torinu, a i Bufon je briljirao. Imajte u vidu da su ovo igraci koje je imao i SM, nije to bas toliko moglo da se promeni- Brokoli je katastrofa od trenera i to su svi znali, ali nema smisla ni toliko zaliti za Mihajlovicem!

avatar
ACM<3
Monday, 16.05.2016
14:58

Pa ja i ne kapiram ovo uzdizanje Mihajlovica od kad je posao...Kao da je on neka trenercina,a u stvari je ista stvar sto i Broki samo malo vise iskustva.

avatar
Monday, 16.05.2016
17:08

Kriterijumi i standardi su drasticno opali, nema drugog suvislog objasnjenja...

avatar
Alex DeLarge
Monday, 16.05.2016
15:03

Ono sto najvise nema smisla je ocekivati ono sto ti ocekujes od ovog tima Milana... Jednostavno osrednja ekipa i slavna istorija ne znaci da ce igrati iznad svojih mogucnosti. Itekako ima smisla zaliti za Mihajlovicem jer je od tima izvlacio maksimum i postavio kakvu takvu osnovu sa kojom bi mogao da radi sledece sezone. Samo to sto je izmislio Donarumu i doveo Romanjolija je dovoljno makar i da je gubio svaku drugu utakmicu...

avatar
Scholes
Monday, 16.05.2016
13:41

Ahaha.. Plakace Milan tek za Sinisom. Niko nije shvatao da je on izvlacio 150% iz ove krs ekipe. Sad se tek vidi kako je dobre rezultate imao. Mozda mu otkaz u Milanu bude nesto najbolje sto mu se desilo.