Brojne reakcije u Hrvatskoj posle Subašićevog povlačenja iz reprezentacije!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.08.2018.
15:17
Izvor: Sportske.net

Oglasio se i selektor Zlatko Dalić, kao i većina reprezentativaca, osvajača srebra na Mundijalu u Rusiji.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Posle Vedrana Ćorluke i Marija Mandžukića, danas je i golman reprezentacije Hrvatske Danijel Subašić doneo odluku o povlačenju iz nacionalnog tima.

Ova njegova odluka izazvala je brojne reakcije, a selektor Zlatko Dalić se oglasio na Instagramu:

"Danijel Subašić! Hvala!", napisao je Dalić.

Znatno emotivnije su reagovali njegovi saigrači, Ivan Rakitić, Vedran Ćorluka, Dejan Lovren...

''Brate mili, hvala ti na svemu! Kako nam je lepo bilo... da je makar još toliko godina zajedno! Baš mi je žao, falićeš puno MON FRÈRE! I dalje puno uspeha ti želim... čuvaj mi se'', poručio je Rakitić.

''Iskreno se nadam da je ovo poslednji oproštaj jer polako ponestaje reči kojima bi opisao sve ove istinske fudbalske veličine...

Subi flegmo naša kakve nema, hvala ti što si mi čuvao leđa sve ove godine od mlade pa do ove stare reprezentacije, hvala ti što si naše greške pretvarao u velike odbrane...veliki si golman, ali još veća ljudina...

I moram priznati nije ti Monte Karlo loš grad za penziju'', napisao je Ćorluka, dok je Lovrenu sada već previše opraštanja od reprezentacije.

''Pa dosta više opraštanja od repke. Daj javite se u isto vreme da mogu objaviti neku zajedničku sliku, a ne pojedinačno. E moj fu*king years, neopisivo mi je drago bilo igrati sa čovekom poput tebe koji je uvijek nasmejan, pozitivan i veseo, a uz sve to odličan golman. Brate, hvala na svemu'', poručio je Lovren.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke