Brojevi govore, Murinjo je "osvetnik", večeras dolazi po Junajted!?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 04.12.2019.
09:47
Izvor: Sportske.net

Ako se pogleda statistika protiv bivših klubova, na "Old Trafordu" su u pravu što se pribojavaju večerašnje utakmice...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Tema dana je povratak Murinja na "Old Traford" sa novim klubom, Totenhemom. Tri pobede, dve u prvenstvu i protiv Olimpijakosa u LŠ su podigle raspoloženje među navijačima, a u Junajtedu smatraju da ne postoji gori trenutak da se suoče sa bivšim trenerom.

Kako je Murinjo prolazio protiv bivših ekipa?

Vodio je Benfiku, dobio otkaz jer mu nisu dozvolili da izabere svoje saradnike, kasnije je četiri puta igrao protiv "Orlova", imao tri pobede i remi.

Morao je težim putem, preko Uniao Leirije, ovaj klub je vodio pre Porta, protiv njih igrao tri puta, jasno, dobio sva tri meča.

Posle je pokorio Evropu sa Portom i dobio ulaznicu za najveću scenu, kasnije je vodio timove šest puta protiv "Zmajeva", tri pobede, dva poraza i remi.

Protiv Čelsija, koji je vodio u dva navrata i osvojio tri titule je igrao devet puta, ima polovičan učinak, po 4 pobede i poraza i remi. On je sa Interom (protiv koga nikada kasnije nije igrao, odnosno vodio drugi klub) izbacio Čelsi iz Lige šampiona 2010. i osvojio titulu prvaka Evrope. Ali izgubio je u oktobru 2016. na "Stamford Bridžu" sa 4:0, za zatim i u kupu sa 1:0 od "Plavaca".

Kada se sve sabere vodio je 23 puta druge timove protiv klubova koji je trenirao, ima više od 50% pobeda, 23 meča, 13 dobijenih utakmica, sedam izgubljenih, tri remija...

Dakle, Junajtedu neće biti lako protiv "osvetnika" večeras...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Бојовић Милан
Wednesday, 04.12.2019
12:02

Ma kakav "osvetnik", jedva je čekao da ode iz Junajteda i da naplati ono obeštećenje, može samo da im pokaže znak zahvalnosti - nikako osvetu

avatar
Nemanjici
Wednesday, 04.12.2019
11:53

Dobija Tott. :(

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Wednesday, 04.12.2019
10:54

Najveća ironija bi bila kada bi Murinjo ako večeras pobjedi Solskjeru namjestio otkaz