Briljantni Henes objasnio, evo zašto nafta stalno poskupljuje, za sve je kriv Gvardiola!

Autor: Stefan Matić
petak 22.03.2019.
21:20
Izvor: Sportske.net

Itekako ima veze sa fudbalom.

Epa/Philipp Guelland
Epa/Philipp Guelland

Povezane vesti

Ulaskom katarskog novca dobili smo neke od najboljih klubova današnjice, dva koja se svakako izdvajaju jesu Mančester Siti i francuski PSŽ.

Prvi pomenuti sa klube predvodi Pep Gvardiola, Katalonac je došao na Ostrvo posle tri godine provedene u Bavarskoj gde je ustoličio dominaciju u domaćem prvenstvu, ali nije krunisao osvajanjem Lige šampiona.

U svom mandatu u Nemačkoj, Pep je sarađivao sa Uli Henesom, vlasnik Bajern Minhena je ovih dana objasnio kako Mančester Siti ispunjava želje svog trenera.

"Moj dragi prijatelj Pep mi je objasnio šta se dešava ako zaželi nekog igrača od 100 miliona evra. On prvi prikupi video materijal i onda odleti kod šeika Mansura, gde imaju prigodan ručak. Posle prikazivanja materijala, šeik samo prebaci novac i već sledećeg dana to i ne oseti zbog poslovanja sa naftom", izjavio je Henes.

Pep Gvardiola

Sam Bajern Minhen je na pragu paketa od 200 miliona evra, Lukas Ernandez je već viđen na "Alianc" areni dok se i dalje traga za ofanzivcima.

"Ja sam zadovoljan što smo u sposobnosti da priuštimo takve izdatke bez odlaska po kredit u banku", zaključio je čelnik Bajern Minhena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dejannk
Saturday, 23.03.2019
15:15

A kojeg je to city doveo igraca skupljeg od 70miliona koliko je placen marez 😂😂😂
Tako da mu ova prica ne pije vodu

avatar
Mirjevac
Friday, 22.03.2019
23:03

Henes nije gazda Bayerna vec je samo predsednik kluba, a klubu su gazde akcionari a Henes radi kod njih! Bayern je na celu sa Henesom i sa jos tvrdjim Rumenigeom je naj veci profiterski klub koji nece da placaju skupo iigrace, zato cesce kupuju i starije samo da su jevtiniji, a kad tamo nista ne osvajaju sa njima! kako to da Dortmund placa to jest kupuje i skupe igrace a Bayern nece, zatosto su ova dvojica vodecih ljudi toliko stisnuti zato i nista i ne osvajaju, zato je i Gvardiola i otiso, posto mu nisu kupovali dobre igrace!

avatar
MarioJ
Friday, 22.03.2019
22:36

Bajern Minhen je institucija. A Siti i Pariz su cirkus fudbalski, koji ce čim se ugasi želja ovih šeika nestati sa fudbalske mape.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 22.03.2019
22:27

Celsi,Siti i Psz su naftaski klubovi...da nije nafte verovatno bi bili drugoligasi ili nize

avatar
Mirjevac
Friday, 22.03.2019
23:08

Celzi, Siti, PSZ su i pre naftasa postajali i osvajali sto sta, dok Bayern je jedan profiterski klub, koji nece da placa dobro igrace, radije cuva stare ili stare i jevtine kupuje zato nista i ne osvaja! M. Junajted ili R. Madrid su isto tako profiterski klubovi, real profitira od drzavnog fonda kojeg placaju svi gradjani spanije a on real kao kraljevski klub naj vise dobija novca i naj vise je dobijaoreal od fasiste franka, tako je i Bayer dobijao ood hitlera! M. Junajted vec odavno prodat Americkim lopovima koji su doveli M. Junajted u samom vrhu, a zasto nebi sad od prodaje profitirali i Celzi, Siti i PSZ, oni su prodati onima koji ih je hteo kkupia imali su novac! Tako da to nestoji da su ovi naftasi a oni drugi nisu!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 23.03.2019
11:35

Sta ti pricas? Bajern je za tog zlotvora bio jevrejski klub i tad su verovatno prolazili i kroz najtezi period u istoriji. Tacno je da je franko bio za real, ali, prvo je bio za Atletiko, a za real vise zbog Evrope i uspeha u inostranstvu...

avatar
Mirjevac
Saturday, 23.03.2019
01:03

Barca nema veze sa naftom, njoj je gazda njeni navijaci, a sponzore ona nema punovec samo one odabrane a oni se znajui ne bave se naftom! Vise tog novca ima real od nafte, posto je real neki deo svojih akcija prodo nekim investitorima a oni se bave svim i svacim, pa me vise to asocira da real dobija pare od nafte!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 23.03.2019
00:32

Osvajali stosta?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 23.03.2019
00:27

A barsa dobija novac takodje od nafte iz katara...od katarskih terorista koje mrzi ceo svet

avatar
Mirjevac
Saturday, 23.03.2019
00:18

Hitler je svo vreme boravio istanovau Minhen, a bio muje Salke omiljeni klub, kao sto je toFranku bio omiljeni klub Atletiko a on je sve pomagao real!

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 22.03.2019
23:47

Hitlerov klub je bio Šalke a ne Bajern!