Brendane, podsmevao si se Totenhemu? Vreme je za naplatu...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 15.12.2014.
15:47
Izvor: Sportske.net

Pristalice Sparsa, čak i poneki (bivši) čelnik tog kluba, naslađuju se lošim rezultatima Liverpula. Imaju šta i da poruče Brendanu Rodžersu koji je ovaj klub kritikovao zbog trošenja na pojačanja.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Sećate se one čuvene izjave Brendana Rodžersa u vezi sa Totenhemom?

„Očekivao bih od kluba koji potroši preko 100 miliona funti na pojačanja da će se boriti za titulu.“, rekao je Rodžers prošle sezone, komentarišući činjenicu da je totenhem prodaju Bejla uložio u dovođenje novih fudbalera, a da nije uspeo da izgradi konkurentan tim.

Ipak, ono zbog čega se podsmevao Sparsima sačekalo je i njega samog, Rodžers sada samo može pognute glave da sluša kako se bič vraća.

Nekadašnji predsednik Totenhema, gledajući derbi sa Junajtedom, nije propustio priliku da menadžera Liverpula podseti svojih reči, koje je izrekao u aprilu ove godine.

Lord Šugar je na Tviteru poslao otrovnu strelicu ka Redsima, koji, poput Totenhema, ove sezone bez Luisa Suareza ne predstavljaju ni bledu senku ekipe koja se protekle sezone do samog kraja borila za toliko željenu titulu u Premijer Ligi.

Potrošivši sličan iznos novca, i Liverpul je van konkurencije za titulu u ovom trenutku, poraz od velikog rivala samo je pogoršao situaciju u klubu sa Enfilda.

Inače, Lord Šugar je imao šta da kaže i na račun Rahima Sterlinga, najboljeg pojedinca u prošlogodišnjem timu uz Urugvajca. On smatra da će mladi Englez uskoro otići iz Liverpula, te da bi tokom narednog leta mogao da pojača upravo Junajted. Ili Čelsi.

Inače, u trci za Sterlingom je i Real Madrid.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola M.
Monday, 15.12.2014
16:54

Naravučenije: nikad, ali nikad se ne treba podsmevati drugima, jer se sve kad - tad vrati tebi. U manjoj ili većoj meri, ali se vrati.

avatar
arthaslichking
Monday, 15.12.2014
17:52

oviam se vratilo gore, Totenham je bio sa Baleom 5 a na kraju bez njea 6 u LIverpoolu da pevaju ako zavrse i 5, a ne treci, sto bi bila logika, naprvili su tri puta gori tim od Totehnama.