Brendane, a da ti neko drugi dovodi igrače?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 02.11.2014.
10:55
Izvor: Sportske.net

Liverpulu nikako ne ide, a krivica se, naravno, pripisuje treneru. U ovom slučaju, lista pojačanja je itekako sporna...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Liverpul se mnogo muči na početku ove sezone.

Prošle godine je bio konkurent za titulu, najviše zbog sjajnih igara Luisa Suareza i Danijela Staridža, dvojice koji su se izdvojili iz grupe sjajnog kolektiva koji je stvorio Brendan Rodžers.

Ipak, odlazak Luisa Suareza i povreda Danijela Staridža uslovili su loše igre Liverpula na početku ove sezone, u Premijer ligi će se teško dočepati Lige šampiona ukoliko ovako nastave, dok će u Ligi šampiona imati težak zadatak da pred Reala, Ludogoreca i Bazela prođu u osminu finala ovog najelitnijeg takmičenja u Evropi.

Luis Suarez je prodat za ogromnu sumu novca, Liverpul je mogao ove sezone da dovede skupa pojačanja i vredna, ali se ispostavilo da su doveli samo skupa.

Ponovio se Liverpulu Totenhem kada je prodao Bejla, konstatovali su mnogi navijači ovog kluba iako je još uvek rano da se govori o tome. Samo da napomenemo, Brendan Rodžers je istakao na početku ove sezone da se ovakva situacija neće dogoditi Liverpulu.

Pol Skols je istakao u jednom intervjuu da je Liverpul potrošio previše na sve igrače, da niko od njih nije pokazao zašto je došao u klub sa "Enfilda". Prema njegovim rečima jedino je Adam Lalana pkazao kvalitet, ali ni on ne vredi novac koji je Liverpul dao.

Postavlja se pitanje, da li treba i u buduće prepustiti Brendanu Rodžersu da dovodi igrače u Liverpul?

Pogledajte na narednoj slici koje transfere je obavio Brendan Rodžers od kako je došao u Liverpul pa iskažite svoje mišljenje o tome ko je najveći pogodak, a ko najveći promašaj ovog trenera.

rodzers pojacanja

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke