Brazilci našli lek za Austriju, Danci poraženi

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 18.11.2014.
21:54
Izvor: Sportske.net

Odigrano je nekoliko prijateljskih utakmica, a u najzanimljivijoj su Brazilci nadigrali Austriju, ekipu koja je prvi put poražena ove godine.

Beta/AP Photo/Ronald Zak
Beta/AP Photo/Ronald Zak

Povezane vesti

Umalo da ova kalendarska godina prođe, a da Austrijanci ostanuneporaženi. Ipak, za to su se pobrinuli fudbaleri Brazila, nisudozvolili da ova reprezentacija ima čemu da se diči.

Brazil je savladao Austriju sa 2:1, Luiz i Firmino su bili strelci za goste, a Dragović (koga smo danas pominjali vezano za transfere) je bio strelac za domaće.



Reprezentacija Danske nije pokazala Bog zna kakvu igru na meču sa Rumunijom, zasluženo je poražena rezultatom 2:0. Oba gola za domaću reprezentaciju u ovom meču postigao je Kešeru u roku od 6 minuta. Ovaj gol je bio poseban, pogledajte.



Slovaci su u neverovatnoj formi, na meču sa Finskom su zabeležili i šestu pobedu zaredom! Hološko i Hamšik su doneli pobedu svom timu, dok je autogollom Hubočan smanjio rezultat.

Belorusija je pobedila Meksiko sa 3:2 po izuzetno hladnom vremenu što smo mogli da vidimo po Meksikancima. Slovenci su poraženi od Kolumbije sa 1:0, jedini gol je postigao Adrian Ramos.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 19.11.2014
09:42

Ti nikakvi Danci su nama ocitali lekciju...bolje da igraju u kvalifikacijama kako treba a u prijateljskim hladno..nego kao mi obrnuto :D