Brazil plesao poluvreme, "otpisani" poslao poruku zainteresovanim klubovima!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 15.06.2019.
08:21
Izvor: Sportske.net

Start obeležio igrač koga ne žele u klubu, Bolivija izdržala poluvreme...

AP Photo/Nelson Antoine
AP Photo/Nelson Antoine

Povezane vesti

Brazilci, domaćin 46. izdanja Kopa Amerike, su otvorili takmičenje pobedom od 3:0 protiv tradicionalno slabe Bolivije.

Prvo poluvreme je bilo za zaborav, favorit se mučio, a onda su u nastavku otključali bravi rivala, kada je VAR "dosudio" penal za Selesao, a Kutinjo nije pogrešio.

Tri minuta kasnije, igrač Barselone je glavom duplirao prednost, da bi u finišu Everton udarcem van kaznenog prostora postavio konačan rezultat.

Kutinjo je sa dva gola pokazao da i pored lošeg statusa u Barseloni svakako ima šta da ponudi nekom drugom klubu, zainteresovan je Junajted, ako bude dobro igrao na ovom šampionatu nije nemoguće da ostvari namere i napusti Barselonu.

Njegova cena je oko 100 miliona evra, a partija na "Morumbiju" na startu bi mogla da bude početak velikog turnira za njega.

Inače, Brazil je prvi put u poslednjih 60 godina nastupio u belim dresovima. Drugi meč grupe A je na programu večeras, Peru u Porto Alegreu igra protiv Venecuele, dok Brazilci odmaraju do utorka kada u Baiji, odnosno Salvadoru dočekuju Venecuelu i jasno imaju plan da već posle dva meča obezbede plasman u četvrtfinale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Demon
Saturday, 15.06.2019
11:40

Pa uvek je najbolje igrao sa Firminom.

avatar
Tata Messi
Saturday, 15.06.2019
10:44

E moj Valverde,ovakvog igraca guras na krilo a covek je za veznog.Mada tesko da ce ti tu igrati jer mora Rakitic naravno