Brazil na nogama, Nejmar već barata loptom i to operisanom nogom!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 18.04.2018.
13:59
Izvor: Sportske.net

Selekcija Brazila je jedan od glavnih favorita za osvajanje predstojećeg Svetskog prvenstva u Rusiji, ali njihove šanse u mnogome će zavisiti od najskuplje plaćenog igrača svih vremena.

Epa/Christophe Petit Tesson
Epa/Christophe Petit Tesson

Povezane vesti

Nejmar je minulog leta napustio Barselonu i pojačao redove Pari sen Žermena u rekordnom transferu teškom 222 miliona evra.

Postao je tako najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena, a u Parizu je imao sjajnu sezonu, sve do nezgodne povrede.

Krajem februara, tokom derbi meča protiv Olimpik Marseja, doživeo je nezgodnu povredu stopala, zbog koje je morao i pod nož po prvi put u karijeri.

Operisan je već trećeg marta, a oporavak od povrede trebalo bi da traje tri meseca.

Mesec i po dana je prošlo, a prema poslednjim informacijama Nejmar bi mogao da još koji put ponese i dres PSŽ do kraja sezone, makar je tako rekao trener "Svetaca" Unaj Emeri.

Nejmar je trenutno u Sao Paulu, a za medije u domovini je otkrio da će biti potpuno spreman za Mundijal i da će se treninzima vratiti sredinom maja.

"Nadam se da ću u Rusiju doći u sjajnoj formi i odlično pripremljen. Bio sam na kontroli prošle nedelje i sve se odvija savršeno. Svaki dan sam na tretmanima i čim počnem sa vežbama radi ću napornije nego ikada ranije. Završni pregled je za mesec dana i nakon toga ću moći da igram. Oduševljen sam zbog toga, jer četiri godine čekam na Svetsko prvenstvo.

Bilo je grozno doživeti ovakvu povredu. Ali, u tom zlu ima i nešto dobro, sada sam daleko odmorniji nego što bih bio da sam igrao svo ovo vreme
", izjavio je Nejmar.

Iako na operisanoj nozi nosi zaštitnu longetu, Nejmar je pred kamerama njom udarao loptu, što možete videti u prilogu.


Selekcija Brazila se na na Mundijalu nalazi u grupi sa Srbijom, Švajcarskom i Kostarikom, a kako se stvari razvijaju treba očekivati jedno od najvećih zvezda svetskog fudbala na terenu protiv "Orlova".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Wednesday, 18.04.2018
15:09

Ako nalete na Argentinu, Mesi ce da uradi sve samo da srusi Nejmar, zbog svega sto se desilo. Ako ne nalete na Argentinu, gotovo sigurno osvajaju, mada su i Francuzi veliki favoriti.

avatar
10BillionXD
Wednesday, 18.04.2018
14:20

Imam neki osjecaj da bi ovo kompletno SP moglo da bude ocajno... Nadam se da grijesim.