Brazil kao da je neko prokleo, posle "Neja" povredio se i prvotimac Barse!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 10.06.2019.
09:24
Izvor: Sportske.net

On je napustio teren u meču sa Hondurasom, danas snimanja, videćemo šta će pokazati, lekari optimistični...

EPA-EFE/Antonio Lacerda
EPA-EFE/Antonio Lacerda

Povezane vesti

Brazil je savladao Honduras sa 7:0 u generalnoj probi pred start Kopa Amerika. Strelci za "Selesao" bili su Gabrijel Žesus dva puta, Tijago Silva, Kutinjo sa penala, Nereš, Firminjo i Ričarlison.

Ipak, na kraju nezadovoljni domaćin, ostali su bez Artura koji je dobio udarac u koleno i nije mogao da nastavi meč. On je veoma bitan igrač u Titeovoj formaciji, a trebalo bi da ponese deo odgovornosti i posle povrede Nejmara.

Fudbaler Barselone je uz pomoć morao da napusti teren u Porto Alegreu, danas će biti snimanje, lekari su optimisti, kažu da je samo dobio jak udarac, i da će verovatno propustiti jedino meč sa Bolivijom na otvaranju šampionata.

Honduras je inače sat vremena posle isključenja Kihotea igrao sa fudbalerom manje.

U ostalim mečevima, Kolumbija je preslišala Peru sa 3:0, dva gola Uribea i jedan Zapate su presudili Peruancima. Paragvaj je tukao slabu Gvatemalu sa 2:0, Meksiko je posle velike borbe savladao Ekvador sa 3:2, dva puta su gosti stizali rezultat, ali je presudio vezista Tigresa, Luis Rodrigez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevil612989
Monday, 10.06.2019
09:29

Nije ih niko prokleo nego kao da ih amateri vode. Odmori malo glavne igrace sledi ti veliko takmicenje a ti igras prijateljske sa najjacim sastavom.