Bravure Mirka Ivanića - Majstorija iz slobodnjaka, pa prelepa asistencija!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.03.2016.
20:55
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji kapiten Vojvodine brzo se adaptirao na novu sredinu i iz meča u meč pokazuje da su u BATE Borisovu napravili pun pogodak njegovim angažovanjem.

fcbate.by
fcbate.by

Povezane vesti

Još jednu blistavu partiju Mirko Ivanić je prikazao i danas, u prijateljskom meču protiv ekipe Smoleviči, koju je BATE Borisov dobio sa ubedljivih 3:0.

Na vodeći gol čekalo se 39 minuta, kada je na asistenciju Rodionova mrežu rivala zatresao Karnicki.

A onda, samo tri minuta kasnije - Mirko Ivanić u glavnoj ulozi. Slobodan udarac dosuđen je za BATE na nekih dvadesetak metara od protivničkog gola, iskosa sa leve strane. Srpski internacionalac je izveo ''slobodnjak'' i to tako da golman ''nije trepnuo'', a lopta je završila u mreži - 2:0.

U drugom poluvremenu još jedan pogodak BATE Borisova, i to u 85. minutu meča, a ponovo velike zasluge ripadaju Mirku Ivaniću. Ovoga puta Srbin je sjajno asistirao Gordejčuku, koji rutinski završava ovu akciju za konačnih 3:0.

U prilogu pogledajte sva tri pogotka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 27.03.2016
10:57

Nemojte i ono prvo objaviti, slucajno mi je ostalo i ono od juce:-D Rajkovic (Radunovic, Jovanovic/Dmitrovic/Milinkovic-Savic)- Gajic, Maksimovic (Spajic, Veljkovic), Nastasic (Babic), Antonov (Obradovic)- Zivkovic, Milinkovic-Savic (Grujic), Matic (Maksimovic, Kacar/Gudelj/Radoja), Kostic (Sulejmani)- Ljajic (Ivanic)- Mitrovic (Stojiljkovic/Pesic/Djurdjic/Saponjic/Jovic/Djurdjevic).

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 27.03.2016
10:42

pre 14 satinJa nisam srecan sto je on tu cak ni kad procitam tvoj komentar, a mogao si bar da napises sta ti je toliko smesno kad vec drugi put repliciras. Jedino sam pogresio sto sam zaboravio Ivanica i eventualno Jovanovica (golmana), za Radovica i Djurdjica sam svestan da ih vise nece zvati isto kao i za Rukavinu, a bojim se mozda i Kacara. Za Gudelja jos imam dilemu, isto tako mozda i za Vilotica, ali i neke od klinaca u napadu. Ovaj spisak gore je skoro pa idealan, a ti kako hoces...nnSpisak za SP: Rajkovic (Radunovic, Jovanovic/Dmitrovic/Milinkovic-Savic)- Gajic, Maksimovic (Spajic, Veljkovic), Nastasic (Babic), Antonov (Obradovic)- Zivkovic, Milinkovic-Savic (Grujic), Matic (Maksimovic, Kacar/Gudelj/Radoja), Kostic (Sulejmani)- Ljajic (Ivanic)- Mitrovic (Stojiljkovic/Pesic/Djurdjic/Saponjic/Jovic/Djurdjevic).

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 27.03.2016
10:07

Jovanovic, Rukavina, Vilotic, Pejcinovic, Obradovic, Radovic, Radoja, Kacar, Gudelj, Ivanic i Djurdjic...