Bravo za Đorovićeve ''Orliće''! Pobeđuju i u izmenjenom sastavu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.03.2019.
19:27
Izvor: Sportske.net

Nova pobeda naše mlade reprezentacije.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

U sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu, U21 reprezentacija Srbije danas je odmerila snage sa domaćom selekcijom Poljske, na stadionu Hotel Rodlan u Grođisku Vjekopolskom.

''Orlići'' su nastavili tamo gde su stali u kvalifikacijama i trijumfovali rezultatom 2:0, iako selektor Goran Đorović nije mogao da računa na veći broj standardnih reprezentativaca.

Fudbaleri koji su danas nastupili ozbiljno su se nametnuli selektoru, a pobedu Srbiji doneli su Mašović u 71. minutu, posle odlične akcije Račića, Ranđelovića i Mašovića, i Ranđelović u 87. minutu meča.

Podsetimo, i Poljska će učestvovati na Evropskom prvenstvu, kvalitetan su rival, ali ''Orlići'' su danas bili bolji i njihov trijumf je mogao da bude i ubedljiviji.

POLJSKA: Drongovski,  Gumni (od 46. Fila), Viteska, Jonjči, Stolarski (od 86. Gaška), Điček (74. Klimala), Žurkovski (od 46. Jagjelo), Pjotrovski (od 62. Kapustka), Šimanski (od 62. Mihalak), Jozvjak (od 74. Vdovjak), Buks (od 62. Šviderski).

SRBIJA: Manojlović (od 46. Rosić), Stevanović, Babić, Jovanović (od 90+1 Ćalasan), Terzić, Ranđelović (od 90+1 Đorđević), Račić, Mašović, Adžić (od 58. Mičin), Zlatanović (od 58. Vučić), Joveljić (od 63. Šaponjić).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke