Brak ili fudbal - Son nema dilemu!

Autor: Stefan Matić
petak 08.03.2019.
18:27
Izvor: Sportske.net

Južnokorejski fudbaler podelio nekoliko interesantnih priča za engleske medije.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Hjung-min Son je tokom svog boravka u Totenhemu postao "dobri duh" Pevaca, pored neospornog fudbalskog znanja Korejca retko kada možete videti nenasmejanog te itekako vredi timu iz Londona.

U svom zadnjem intervjuu za britanski Gardijan Son je podelio neka svoja mišljenja.

"Otac mi je ovo rekao jednom i slažem se potpuno sa njim. Kada ste oženjeni broj jedan postaje porodica, žena i deca pa tek onda fudbal. Želim da dok igram na visokom nivou moje prvo mesto ostane fudbal. Kada se povučem ili napunim 33, 34 godina tada ću razmišljati o zasnivanju porodice", izjavio je Son za Gardijan.

Bez sumnje veliki uzor ali i podrška u fudbalskom svetu jeste otac Son Vong-jung koji je i sam bio profesionalni fudbaler u Južnoj Koreji.

"Bio je veoma strog trener, ali to me je dovelo ovde. Na primer davao nam da žongliramo (pimpujemo) loptu četiri sata neprekidno! Posle tri sta bih video tri lopte. Bio sam toliko umoran a on bi bio ljut. Mislim da nam je to omiljena priča kada se svi okupimo zajedno. Četiri sata lopta da ne padne, prilično teško zar ne?", opisao je Son jednu od mnogih metoda treninga koje je imao kod Sona seniora.

Godinama kasnije Son se nalazi u jednom od elitnih klubova Evrope i četvrtfinalu Lige šampione, mada otac je verovatno i dalje "nezadovoljan".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke