Brajton prekinuo Vest Hemovu seriju!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 05.10.2018.
22:53
Izvor: Sportske.net

"Čekićari" nisu uspeli da nastave niz, Brajton konačno prekinuo užasnu seriju.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Osmo kolo Premijer lige su otvorili Brajton i Vest Hem, domaćin je slavio minimalnom pobedom od 1:0 (1:0).

Nije baš termin u kome Englezi često igraju, ali svako ko je pogledao ovu utakmicu je mogao da uživa ovih 90 minuta i da gleda jedan vrlo zanimljiv meč, iako smo videli samo jedan gol.

Brajton je odlično započeo meč. Domaćin je krenuo ka golu Vest Hema, a igrači Brajtona su apsolutno iz svih mogućih pozicija pokušavali da savladaju Fabijanskog.

Igrao se 25. minut kada se Glen Marej našao apsolutno sam ispred Fabijanskog nakon centaršuta Kajala, i strelac kakav je Marej jednostavno nije mogao da promaši ovakvu šansu. Nakon vodećeg gola, izgledalo je kao da je to samo početak goleade na ovom meču. Vest Hem je počeo da igra znatno bolje, preuzeo je kontrolu na sredini terena, "Čekićari" su stvarali šanse, ali na kraju je ovaj gol iz 25. minuta ostao jedini koji smo videli na ovom meču.

Arnautović i Felipe Anderson su pokušavali da savladaju Rajana koji je branio odlično na ovom meču i uspeo da sačuva svoju mrežu. Arnautović je šansu utakmice imao u 90. minutu, ali je šutirao vrlo neprecizno.

Vest Hem je ovim porazom prekinuo niz od 3 utakmice bez poraza (2 pobede i 1 remi) i tako su ostali na 7 osvojenih bodova, dok je Brajton konačno upisao pobedu nakon 5 neuspeha.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Saturday, 06.10.2018
07:46

Eto, premijer liga. 4 boda u dvomecu sa Junajtedom i Celsijem i onda te otrese Brajton.

avatar
kzs.mufc
Saturday, 06.10.2018
00:40

Meni ladno ovaj Murray bolji od Lukakua. Ima mozgic...onaj Lukaku ameba za njega