Boško Đurovski "gasi požar" u Japanu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.05.2018.
11:22
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Boško Đurovski dobio je novi angažman u japanskoj drugoj ligi.

twitter.com/sangafc
twitter.com/sangafc

Povezane vesti

Makedonski fudbalski stručnjak Boško Đurovski (56) dobio je unapređenje u svom dosadašnjem klubu nakon serije loših rezultata koje je ekipa beležila u japanskoj drugoj ligi.

Đurovski je na startu sezone obavljao ulogu jednog od trenera u stručnom štabu Kjoto Sange, a juče je postavljen za prvog trenera.

"Nalazimo se u teškoj situaciji, ali daćemo sve od sebe da izađemo iz nje. Verujem u ove igrače i njihov kvalitet, idemo od utakmice do utakmice, a jedino što sada mogu da kažem jeste da ćemo se maksimalno boriti", izjavio je Đurovski na promociji.

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde preuzeo je Kjoto Sangu u momentu kada se ekipa nalazi na poslednjem mestu japanske druge lige sa samo 9 osvojenih bodova posle 14 odigranih utakmica.

Ekipa Boška Đurovskog jutros je odigrala prvi meč pod njegovim vođstvom i izgubila na gostovanju Tokušimi rezultatom 1:0.

Poslednji samostalni trenerski angažman Boško Đurovski je imao na kraju prošle sezone, kada je na kratko preuzeo Crvenu zvezdu posle odlaska Miodraga Božovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke