Bosanac umirio duhove - "Nemam razloga da napuštam Torino!"

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 18.02.2019.
16:41
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler je ipak priznao da je bilo ponuda za njegov potpis.

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa se okreću ka Madridu, "Skudeto" je maltene osiguran sada predstoji stara opsesija - Liga šampiona.

Prvi korak je gostovanje na "Vandi Metropilitano" neugodnom Atletiko Madridu, čovek odluke bi mogao biti Miralem Pjanić pravi mozak ekipe iz Torina.

Iako je postojalo mnogo spekulacija oko njegove budućnost u bojama "Bjankonera" dvadesetosmogišnji fudbaler tvrdi da je trenutno na najboljem mestu.

"Postojale su ponude, istina je, ali ja nemam razloga da promenim klub. Ne znam da li će mi Juventus biti zadnji veliki klub, zato što transferi ne zavise samo od igrača, več i od potreba kluba. Bitno je da nastavimo sa pobedama."

Na leto Miralem dobija novog kolegu u vezi, u pitanju je naravno Velšanin Eron Remzi koji bi trebao biti ta preko potreba alternativa Pjaniću.

"Sredina terena je srce igre. Morate uvek trčati i razmišljati brzo. Najbolji kvalitet za veznjaka jeste da vidi nekoliko koraka unapred, videti stvari koje ostali ne primećuju."

"Čuo sam da me upoređuju sa Andreom Pirlom, ali on je klasa za sebe i mislim da to poređenje ne stoji. Ono što delimo jeste da smo imali sličan put razvitka u karijeri, obojca smo počeli kao trekvariste pa se preselili na povučene plejmejekere/registe", izjavio je Miralem za italijanski Il Đornale.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je jedan od glavnih igrala "Stare dame" još od dolaska iz Rome 2016. godine, videćemo da li je konačna ova sezona ta kojom će zajedno sa saigračima uspeti da razbiju prokletstvo zvanu Liga šampiona.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke