Borusijin košmar - Teška povreda Marka Rojsa!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.11.2014.
18:17
Izvor: Sportske.net

Košmarna sezona fudbalera Borusije iz Dortmunda nastavljena je remijem sa Paderbornom a više od ispuštenih bodova brine povreda Marka Rojsa koja deluje jako ozbiljno.

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Vicešampion Nemačke u Gladbahu je prekinuo seriju loših rezultata ali je odmah nakon reprezentativne pauze u šampionatu usledio novi "kiks".

"Milioneri" su posle 45 minuta igre na gostovanju Paderbornu vodili 0:2 ali im to nije bilo dovoljno da upišu tri boda pošto je domaćin do kraja poravnao na 2:2 i osvojio bod.

Da stvari budu gore, strelac drugog gola za Borusiju iz Dortmunda i verovatno najbolji pojedinac Klopovog tima Marko Rojs doživeo je povredu koja je, izgleda, vrlo ozbiljna.



Dovoljno je pogledati snimak starta veznog fudbalera Paderborna da bi shvatili da Rojsa čeka duža pauza ali svakako treba sačekati izveštaj medicinskog tima Borusije iz Dortmunda.

Marko Rojs propustio je minuli Mundijal zbog povrede levog skočnog zgloba a kako sada stoje stvari nova duža pauza sada ga očekuje zbog povrede zgloba na desnoj nozi.

Dodajmo i to da je Marka Rojsa na terenu odmenio Miloš Jojić što implicira da bi, prema onoj narodnoj, srpskom internacionalcu moglo da svane usled smrkavanja Marku Rojsu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 22.11.2014
21:01

Najjace sto je ovaj dobio samo zuti karton za ovaj start .. ponisten ispravan gol Großkreutz .. svi protiv bvba povrede , sudije , kupuju im najbolje igrace..