Borusija bolja od Ajntrahta, svi Srbi na terenu

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 14.09.2018.
22:21
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaleri nisu pomogli Ajntrahtu da izbegne poraz od Borusije iz Dortmunda u jednom od derbija ovog kola Bundeslige.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

U okviru trećeg kola Bundeslige Borusija iz Dortmunda je uspela da savlada Ajntraht iz Frankfurta na svom terenu rezultatom 3:1 (1:0).

Igrao se 36. minut kada je izveden korner za Borusiju, lopta je odskočila na petercu, završila kod Dialoa koji uspeva da prevari Trapa za 1:0.

Bledi su bili i jedni i drugi u prvom poluvremenu, ali u drugom nešto drugačije izdanje oba tima.

Do izjednačenja stigli su gosti u 68. minutu, nakon ubačene lopte sa desne strane ona je stigla do Sebastijana Halera koji pogađa sa ivice peterca za 1:1.

Samo četiri minuta kasnije videli smo perfektan potez Džadona Sanča po desnoj strani, prevario je dvojicu fudbalera, ubacio u kazneni prostor gde je bio Volf koji pogađa za 2:1.

Mogli su gosti odmah da izjednače, Luka Jović je i postigao gol, ali je bio u ofsajdu koji je bio manji od jednog metra. Do kraja je Borusija bila bliža trećem nego Ajntraht drugom golu, pa smo gol na kraju i videli u mreži Kevina Trapa.

Strelac je Pako Alkaser, šutirao je ka golu protivnika sa 20-ak metara, lopta je zakačila nekoga na putu ka golu i prevarila je Trapa za konačnih 3:1.

Luka Jović je igrao od 63. minuta, Mijat Gaćinović i Filip Kostić su bili starteri i odigrali su svih 90 minuta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke