Bonući nije hteo da slavi gol, ali...

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 01.04.2018.
08:36
Izvor: Sportske.net

Juve je arhivirao Milan, napravio novi korak ka tituli, ali je sva pažnja večeri bila usmerena na Lea Bonućija.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Prvi meč je jesenas na "San Siru" propustio, sinoć dao gol bivšem klubu i slavio sa Milanovim navijačima. To je ostavilo gorak ukus kod navijača Juventusa, ali na kraju, oni su se radovali, bodovi su ostali na "Alijancu".

"Dao sam Juventusu sve, za sedam godina odigrao više minuta od svih, osvojio šest titula. Bio sam neodlučan da li da se radujem ako dam gol, ali sam na terenu doneo odluku", kaže kapiten Milana.

Šta je presudilo?

"Zvižduci. Većina mi je zviždala, nije bilo nekih težih uvreda, ali mislim da nisam zaslužio ovakav doček posle svega. Na terenu sam odlučio da proslavim gol", dodaje Bonući.

Kako su ga dočekali prijatelji.

"Pa bili su malo ljuti kad sam dao gol, ali i ja bih bio takav", pecnuo je Kjelinija i Barzaljija.

"Ali prijateljstvo ostaje, to ne može niko da nam uzme. Šalili smo se da sam dao gol, kako bi Bufonov rekord dok smo igrali zajedno ostao netaknut", završio je italijanski reprezentativac.

Šta kažu igrači Juventusa?

"Očekivao sam da zvižde Leu, to je tako danas, to ga je samo motivisalo. Siguran sam da je srećan što je rekord koji je napravljen kad je on igrao u našoj odbrani ostao netaknut. Svejedno, nema on kome šta da dokazuje", nasmejao se Bufon.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kajzer_soze
Tuesday, 03.04.2018
00:09

Vidi se negova klasa bez Bufon,Barzalji i Kjelinij.A ko je vise dao dali on Juventus ili obrnuto to je glupo pitati ,ostao bi prosecni defanzivac i nista vise.

avatar
Uncle Fester
Monday, 02.04.2018
07:25

Nema tu stila mnogo, nikad se neće ponoviti stil Milanov kojeg je stvorio najveći i najtrofejniji predsjednik u istoriji fudbala Silvio Berluskoni. Milan nikada svojim bivšim zvijezdama nije zviždao, naprotiv. Pogledajte kako su El Šaravija dočekali, mali je suze lio na San Siru.

avatar
Kajzer_soze
Tuesday, 03.04.2018
00:11

Maldini i negova oprostajna utakmica je dovolno o tome dali su milanovi navijaci zvidali svom igracu.

avatar
Kajzer_soze
Tuesday, 03.04.2018
18:32

Znaci zvidala mala frankcija zbog ulaznica?Ok sada imam pojma barem malo.

avatar
Uncle Fester
Tuesday, 03.04.2018
13:55

Ne pričaj o stvarima o kojima pojma nemaš, ne znaš ni ko je ni zašto zviždao tada Maldiniju i ne miješaj babe i žabe. Ja pričam o zviždanju bivšim igračima kada dođu da igraju protiv Milana a ne o sukobu jedne frakcije izolovane i zabranjene i kapitena koji nije pšristajao na ucjene navijača, kao što je to radio na primjer Anjeli, zbog čega je i osuđen i suspendovan skoro. Eto opet razlika u stilu ponašanja je evidentna!!!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 01.04.2018
14:01

sramota je fuckati jednom igracu koji nam je pomogao dignuti se iz pepela Istina ostao bi zapisan zlatnim slovima da nije otisao kao sto nikad nece Bufon Barzagli Chielini i Mrchisio ali nismo svi isti Respeckt za Lea

avatar
Brat Marchisio
Sunday, 01.04.2018
11:26

Jos jednom cu reci, mizerija ljudska. Iguain prve sezone nije slavio gol protiv Napolija, a sta su mu sve radili i kakve je uvrede trpeo. A ovom egomanijaku se nisu svideli zvizduci, pa sta je ocekivao? Jos je vodio navijanje sa te iste tribine, kad nije igrao. Mnogo je vise Juve dao njemu nego obrnuto, kako voli da potencira. A Bonuci je otisao zbog sukoba i kritikovanja Bufona nakon finala u Kardifu, to je kap koja je prelila casu i to je jedina istina, nije bilo tuce nikakve nego direktan sukob Bonucija i kluba. U svakom slucaju, Milanu sve najbolje, odlicno su igrali.

avatar
Juventino SS
Sunday, 01.04.2018
11:08

U pravu je, nije zaslužio nijedan zvižduk, i neka je dao gol, davao je maksimum za Juventus uvek, jedan od najdražih koji su igrali za Juve mi je upravo Leo, Alegri ga je oterao i to je to.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 01.04.2018
08:40

Osvojio si pet sa njima, Leonardo. Lepa izjava Bufona, nadam se da stvarno i misli tako.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 01.04.2018
14:03

valjda sest ili si ti neku oduzeo jer ti se broj ne svida i da nemoj ni odgovarati jer me odgovor niti ne zanima Hvala na razumjevanju