Bonući: "Možemo i ove sezone da ostavimo trag u Ligi šampiona"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 07.12.2015.
15:32
Izvor: Beta

Fudbaler Juventusa Leonardo Bonući rekao je danas da njegova ekipa i ove sezone može da ostavi trag u Ligi šampiona.

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

"Možda nismo na nivou Barselone, Bajerna ili Real Madrida, ali sa malo sreće i uz našu prepoznatljivu disciplinu i nekoliko trenutaka magije mlađih igrača, možemo i ove sezone da ostavimo trag u Ligi šampiona", rekao je Bonući za italijanske medije.

Juventus sutra gostuje Sevilji u šestom kolu Grupe D Lige šampiona.

Šampion Italije je prvi u grupi sa 11 bodova, odnosno ima dva više od drugoplasiranog Mančester sitija, Borusija iz Menhengladbaha je treća sa pet, dok poslednjeplasirana Sevilja ima tri boda.

"Moramo da budemo fokusirani samo na naš rezultat. Prvo mesto u grupi nam donosi i remi... Moramo da se vratimo s pozitivnim rezultatom iz Španije", rekao je Bonući.

Juventusu je dovoljan i bod iz sutrašnjeg duela da se učvrsti na prvom mestu Grupe D. Na drugoj strani, Sevilja se bori za plasman u Ligu Evrope, a za to joj je potrebna pobeda nad Juventusom, ali i da Borusija ne savlada Siti.

Od prvog mesta u Grupi D nije odustao ni Mančester siti, koji sutra dočekuje Borusiju iz Menhengladbaha.

Da bi Siti završio na prvom mestu potrebno je da savlada Borusiju, ali i da Juventus izgubi od Sevilje. Borusija, na drugoj strani, želi da sačuva treću poziciju koja vodi u Ligu Evropa i za to im je potreban trijumf u Mančesteru u slučaju da Sevilja bude bolja od Juventusa.

Fudbaler Mančester sitija Kevin de Brujne smatra da će njegova ekipa teško završiti grupnu fazu Lige šampiona na prvom mestu.

"Čak i ako Juventus odigra nerešeno sa Seviljom mi ćemo završiti na drugom mestu. Ali, pokušaćemo da odradimo svoj deo posla i onda da vidimo šta se dešava na drugoj utakmici. Moramo da reagujemo posle poraza od Stouka, tako da je meč sa Borusijom dobra prilika za to", naveo je De Brujne.

Utakmice Grupe D Lige šampiona izmedju Sevilje i Juventusa, odnosno Mančester sitija i Borusije Menhengladbah igraju se sutra od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Monday, 07.12.2015
18:27

manje ti pričaj nego više pažnje posveti svojoj igri u obrani i kiksevima kojima si sklon, imamo lijepu seriju od 5 pobjeda zaredom, ali to je dovoljno tek za 5 mjesto u ovom trenutku, fiorentina je najvažnija utakmica sezone i to moramo dobiti da biimali realne šanse u borbi za scudetto , sve drugo udaljava nas od lp

avatar
INTERnacionalista
Monday, 07.12.2015
20:12

..ha,ha znaci ipak je Fjorentina utakmica sezone! E tako,ko u prethodnim komentarima! Nisi ti los kad si ovako realan ;)

avatar
cammereturn2
Monday, 07.12.2015
21:49

To ukinuli vijesti o interu u ligi prvaka pa došao ovamo .

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 07.12.2015
20:49

nemoj dolaziti na vijesti gdje se spominje LP to mogu komentirati samo ovi koji to redovno igraju plus milanisti zbog starih zasluga ostali maleni klubovi NISTA

avatar
juvealexx
Monday, 07.12.2015
20:38

nisi li ti sinoć napisao da te pustim na miru i da te ne zanima Juve , pa šta onda radiš tu

avatar
Marcos Alonso
Monday, 07.12.2015
20:24

Vi se bar izvukoste,mi ostadosmo dole :D

avatar
Billionaire
Monday, 07.12.2015
18:01

Drzi se ti zasad serie A da sljedece godine ne ostanete bez LS.

avatar
Dusan Petrovic
Monday, 07.12.2015
18:34

Samo se ti nadaj tome,sampion ne posrce tek tako

avatar
Dusan Petrovic
Monday, 07.12.2015
20:06

Nije lagana situacija ali imam mnogo vise poverenja od tebe u ovu ekipu,koja ce,nadam se,biti ojacana dodatno u januaru,tako da nema razloga za brigu

avatar
Billionaire
Monday, 07.12.2015
19:47

Navijam za Juventus za tvoju info , ovo je samo realan komentar tako da ne nadam se posrtanju sigurno nego boljoj igri ,a koliko vidiš ako uopće pratiš nije nam lagana situacija ove godine.