Bomba! Venger papreno naplatio "povlačenje", ostaje u PL?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 21.04.2018.
10:23
Izvor: Sportske.net

Nije baš sve kako izgleda na površini, u pitanju je smena uvijena u oblande, ima dve ponude, sigurno je da će se i dalje baviti trenerskim poslom. Iskomplikovao život Čelsiju...

Beta/Owen Humphreys/PA via AP
Beta/Owen Humphreys/PA via AP

Povezane vesti

Šta će se desiti sada kada Venger odlazi iz Arsenala, odnosno, kako se tvrdi, kada će ga naslediti Luis Enrike.

On sam je predlagao Anćelotija i Alegrija, njih dvojicu želi i Čelsi, ali izgleda da je Venger u nemilosti u klubu i da ne mogu da dočekaju da odradi ovaj kraj sezone i ode.

Njemu je pretilo da bude smenjen pre kraja, ostaje LE da se bori i da ode kao pobednik, ali bez obzira na to, gorak ukus odlaska će ga pratiti.

Pogotovo posle vesti da mu je postavljen uslov, ili smena ili dostojanstven odlazak uz odštetu na kraju sezone.



Naime, kako tvrdi "Tajms", Venger koji je smenjen, ali je to uvijeno u povlačenje godinu dana pre kraja ugovora će na ime odštete dobiti 13 miliona evra od Arsenala.

Njemu ne pada na pamet da ode iz fudbala, ima nekoliko ponuda, može da ostane u PL, želi ga Everton koji je spreman da mu ponudi višegodišnji ugovor, a čeka ga i mesto u nekadašnjem klubu, Monaku.

Na Francuzu je odluka, to što Enrike dolazi na njegovo mesto je otvorilo problem Čelsiju, čije su mete nerealne, osim Anćelotija. Abramovič bi ipak nekog novog, ali Alegri je daleko od toga da ode iz Juventusa, a i Sari je ipak bliži ostanku u Čelsiju.

Bilo kako bilo, gledamo pravu vrtešku, a za šta će se na kraju odlučiti "Plavci" ostaje da sačekamo jun i odlazak Antonija Kontea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 22.04.2018
17:53

Abramoviču bi Venger mogao da bude idealan menadžer, naravno, kad bi bio spreman da mu da odrešene ruke. Prvo, stvorio bi sistem za duže vreme, drugo, štedljivost, po kojoj je poznat, sada bi Romanu odgovarala, i treće, teško da bi odoleo varijanti da ostane u Londonu i ponovo se nađe na sceni, sada još bliže titulama.

avatar
brekbaCh1
Saturday, 21.04.2018
15:17

Ovaj Venger je poznat kao skrtica kad su transferi u pitanju, ali za njega uvek mora da ima. Medju najplacenijim trenerima je, a sad ne moze ni dostojanstveno da ode, vec ce uzeti odstetu. Nije mala svota, ali ipak, sto godina si u klubu i imas previse para..

avatar
England
Saturday, 21.04.2018
14:34

Idealan za selektora Francuske, oni sad imaju najveci izbor igraca na svim pozicijama ali Desamp nije taj kalibar da sve to poslozi kako treba.

avatar
MSSZRMK
Saturday, 21.04.2018
12:27

Eh kada potpiše novi ugovor.Robi neće dopustiti da mu prihodi opadnu.

avatar
Kico14
Saturday, 21.04.2018
10:55

Ja bih najradje Ancelotija i Anrija kao pomocnika ako je ikako moguce, i onda da on preuzme nakon 2,3 godine :)

avatar
II Plava Horda II
Saturday, 21.04.2018
10:54

To Vengeru majstore samo cuclaj tu flasicu deri ih za lovu i oslobodi nas senke Luisa Enrikea.

avatar
Saturday, 21.04.2018
10:46

Ostaje Don Antonio!!!!!!!!!!!!!