Bomba iz Totenhema, Argentincu saopštena tužna istina!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 19.11.2019.
09:21
Izvor: Sportske.net

Maurisio Poketino je razgovarao sa Danijelom Levijem, klub je praktično već doneo odluku...

EPA-EFE/James Boardman
EPA-EFE/James Boardman

Povezane vesti

Izgleda da je kraj za Poketina blizu. Argentinac je razgovarao sa Danijelom Levijem, predočeno mu je da klub razmišlja o zameni, da su se igrači okrenuli protiv njega, a britanski "Telegraf" piše da su tokom reprezentativne akcije razmenjivali poruke u kojima spekulišu o novom treneru.

Ono što se zna je da Levi ne želi da smeni Argentinca, ne toliko zbog novca, odnosno odštete od 15 miliona evra, koliko zbog svega što je učinio za Totenhem.

On nudi dogovor Poketinu, ali izgleda da menadžer ne želi da ode. Rekao je prvom čoveku "Pevaca" da ga nisu pustili letos kada je imao ponude, spekuliše se, Juventusa pre svih, a da je sada nepoželjan.

Poketino će probati da spasi posao, ali, čini se da je to nemoguća misija.

Izvor iz kluba tvrdi da, u slučaju da izgubi od Vest Hema, sigurno odlazi, tačnije biće mu uručen otkaz u ponedeljak.

Naslednik?

Spekuliše se da Murinjo čeka kao zapeta puška, mada je navodno Levi kontaktirao i Maksa Alegrija koji je bez posla, ali na plati u Juventusu. Garet Sautgejt je odbio, hoće da ostane uz Englesku, pominju se još Edi Houv u Nagelsman iz RB Lajpciga.

Ipak, najbliži je Murinjo, mada navijači nisu oduševljeni, videćemo šta će se desiti u narednim danima, Totenhem je 14. a čak i ako preživi do kraja sezone, jasno je, ovo je poslednja godina Poketina u Londonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Tuesday, 19.11.2019
14:02

Dati otkaz Poketinu mogu samo maloumni, čovek je Totenhem ugurao u finale LŠ. Murinjo bi mogao napraviti solidne rezultate i klub ugurati u top 5, a Poketino pravac u MU, da za koju godinu osvoji LŠ.

avatar
murjak
Tuesday, 19.11.2019
12:21

Nažalost današnjima trenerima uopće nije bitno koga su do sada trenirali, pa samim time odu u klubove koji su najveći i najomraženiji rivali klubova koje su trenirali! Žao mi je zbog toga..

avatar
Fudbalfreak
Wednesday, 20.11.2019
20:53

Vidi, kad su gazde nezahvalne g...ce inda je red da im se trener ljudski osveti. ODNICEGA NAPRAVIS KLUB I ONDA KORPA. Da je Levi pametan makar sve prodao zadrzao bi Poketina.

avatar
REVØLT
Tuesday, 19.11.2019
10:22

Maurisio Džepić.

avatar
paok
Tuesday, 19.11.2019
19:11

A ti bi dao otkaz na njegovom mestu. Sto ga nisu letos pustili.

avatar
REVØLT
Wednesday, 20.11.2019
19:13

Poketino je mali pocket aka dzepic