Bomba iz Engleske - Abramovič dodao Srbina na listu kandidata za trenera!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 09.03.2018.
09:05
Izvor: Sportske.net

Nije neočekivano, šanse su i dalje male, koji su argumenti za ovu odluku Čelsija?

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Kako smo pisali juče, Čelsi je spreman da nastavi saradnju sa Antonio Konteom do kraja ugovora, ako Italijan prestane da proziva upravu u javnosti i spusti loptu u odnosima sa Marinom Granovskajom, odnosno transfer politikom.

Međutim, Konte pregovara sa PSŽ, ili barem tako tvrde mediji, njegov brat se sastajao sa čelnicima, Italijan je jedan od kandidata da zameni Emerija.

Sa druge strane, ni u Čelsiju nisu sigurni da je Luis Enrike, poznat po svojeglavosti pravo rešenje, i veruje se da bi i on pre ili kasnije mogao da dođe do problema.

Na listu potencijalnih kandidata, mada ipak sa znatno manjim šansama nego recimo Karlo Anćeloti, dodat je naš Slaviša Jokanović.

Engleski mediji pišu da je skrenuo pažnju na klupama Votforda i Fulama, da je njegov pristup po ukusu ljudi iz Čelsija, da je bio deo kluba dve sezone kao igrač, sa te strane ispunjava sve uslove.

Mogao bi da bude rešenje za duži period, ume da kontroliše svlačionicu. Doduše, nikada nije radio u PL, ali "Dejli Mejl" podseća da je sa Votfordom izborio plasman u elitu, ali onda i otišao u Makabi i uveo ih u Ligu šampiona posle 11 godina.

Teško je reći koliko je realno da Jokanović dobije šansu, već se priča o ponudi Sautemptona, ali bi on naravno najviše voleo da sa Fulamom uđe u elitu, tada bi, verovatno, ako ne dođe poziv Čelsija, vodio "Kotadžere" u PL.

Inače 49-godišnji Srbin nije izgubio sa Fulamom od decembra meseca, njegov tim je jedan od najefikasnijih u Čempionšipu, juri direktnu promociju, a ako ostanu u ovakvoj formi, imaju solidne šanse i da kroz plej of stignu do Premijer lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 10.03.2018
13:14

Jokana i Kontea kada uporediš isto kao kad porediš Ser Aleksa i Murinja.. Jedan gaji napadački fudbal u ofanzivnoj formaciji, vrlo lako kontroliše svlačionicu i mirno vodi utakmicu bez divljanja dok je drugi sve suprotno.. Za mene je Konte nikakav trener, to najbolje potvrdjuje činjenica da je Alegri koji je skoro unakazio Milan dominantan u Italiji sa Juventusom.. Samo se lik našao na pravom mestu u pravo vreme.. A Jokan neodoljivo podseća na Fergusona stilom igre..

avatar
CZYNWA
Saturday, 10.03.2018
12:03

Nije sto je nas, ali Jokan je za mene puno bolji trener od, Tuhela, koji se svako malo dovodi u vezu sa nekim velikim timon, a nema nikakve uspijehe, osim sto igra ultraofanzivno. Jokan, bez ikakvih znacajnih ulaganja, dosao od zone ispadanja do plej-ofa dvije sezone za redom, a prodali mu dva najbolja igraca, Mekormaka i Dembelea.

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 09.03.2018
12:56

A sa Jokanom u Čelzi i mali Sesenjon a mogao bi i Mitar!

avatar
Uroš M.
Friday, 09.03.2018
12:48

Meni kao navijacu i Celsija i Partizana se ovo bas svidja, ali tesko...

avatar
Mangus
Friday, 09.03.2018
11:09

Jokan forsira napadacki fudbal, pokazao je da moze da izvuce najbolje iz igraca i ne trazj stalno igrace od 100 milki

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 09.03.2018
16:27

Kao ostali treneri cempionsip ekipa

avatar
Stabber
Saturday, 10.03.2018
04:20

Aaaaaaaaaaa legendoooooo!!! Oplakao sam

avatar
Friday, 09.03.2018
10:52

Konte treba ostat! Kako uprava treba da se sabere i stane iza jednog trenera jer ipak smo mi aktuelni prvaci Engleske! Taj trener i igraci su nas tu doveli. Isto tako, Konte ne treba da bude tvrdoglav nego da sa upravom radi i komunicira. I ako nam uprava nije najbistrija tj vode nas u pogresnom pravcu Konte treba biti musko i to reci i objasniti Abramovicu u lice jer je njegova zadnja. Forza Don Antonio!!! Forza Celsi!!! #CFC

avatar
Z
Friday, 09.03.2018
10:39

Kada je bio prosli clanak o Jokanovicu, hteo sam da napisem da ce jednog dana to biti trener CFC-a. Sustinski, on forsira napadacki fudbal sa velikim % poseda lopte (ono sto Roman zeli vec vise od decenije), a za to koristi minimalna sredstva. Ali msm da ke ova prica realna za nekih 5,6 godina, kada se vec bude dokazao u PL u sta uopste ne sumnjam

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 09.03.2018
10:34

A ja mislio mihajlovic

avatar
NikkiCFC
Friday, 09.03.2018
10:13

Uuu moze, svakako bolje resenje od ovih koji se spominju. Alegri, Enrike, Tuhel, Sari...